18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το iOS 17.1.1 έρχεται με διορθώσεις για τα προβλήματα της ασύρματης φόρτισης

Ειδήσεις Ελλάδα

H Αpple κυκλοφόρησε τα iOS 17.1.1, iPadOS 17.1.1 και watchOS 10.1.1 σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές της εταιρείας. Όπως είναι εμφανές, δεν πρόκειται για μεγάλες ενημερώσεις που φέρνουν νέες δυνατότητες, αλλά για διορθώσεις σφαλμάτων που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους.

Το iOS 17.1.1 διορθώνει τη λανθασμένη αποτύπωση του χιονιού στο widget κλειδώματος του Καιρού και, σημαντικότερο, τα προβλήματα με το Apple Pay και άλλες λειτουργίες NFC που δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα iPhone 15 “μετά την ασύρματη φόρτιση σε ορισμένα αυτοκίνητα”, σύμφωνα με την Apple.

Αναφερόμαστε στα προβλήματα που προέκυψαν όταν τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ή iPhone 15 Pro Max φορτίζονται με έναν “μικρό αριθμό” ασύρματων φορτιστών τηλεφώνων ενσωματωμένων σε ορισμένα πρόσφατα μοντέλα BMW και Toyota Supra. Παρατηρήθηκε ότι απενεργοποιούνταν προσωρινά οι δυνατότητες NFC της συσκευής για ανεξήγητο λόγο.

Οι χρήστες έχουν επίσης αναφέρει διάφορα προβλήματα με τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και τον τερματισμό λειτουργίας συσκευών, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτή η ενημέρωση θα διορθώσει επίσης αυτά τα προβλήματα, καθώς το αρχείο καταγραφής αλλαγών της Apple δεν τα αναφέρει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό