23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το Hyundai Bayon έγινε ακόμα πιο ελκυστικό

Ειδήσεις Ελλάδα

H Hyundai προσχώρησε στην ανανέωση και του πιο μικρού SUV της, του Bayon που εναρμονίζεται με την πιο σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Και αποκτά και ένα «ηλεκτρικό» αέρα.

Οπτικά το ανανεωμένο Bayon αναγνωρίζεται από το πιο εντυπωσιακό εμπρός του μέρος που κατά κύριο λόγο προσδιορίζεται από μια φωτεινή LED μπάρα που συνδέει τους προβολείς.

Όσο για τη φωτεινή υπογραφή είναι η Seemless Horizon, όπως την ονομάζουν οι Κορεάτες, ενώ από εκεί και πέρα έχει επανασχεδιαστεί τόσο η μάσκα όσο και οι προφυλακτήρες.

Ακόμα πιο έντονος είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση στο εσωτερικό, καθώς η κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment με την διαγώνιο των 10,25 ιντσών, είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την ίδια διαγώνιο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των πιο πλούσων εκδόσεων, καθώς η εισαγωγική έχει αναλογικά όργανα που συνδυάζονται με μια οθόνη 4,2 ιντσών.

Κατά τα άλλα υπάρχουν ασύρματη φόρτιση smartphone, Αpple CarPlay και Android Auto, δύο θύρες USB-C και μια θύρα USB-A, καθώς και ηχοσύστημα Bose με οκτώ ηχεία στις κορυφαίες εκδόσεις.

Οι ασύρματες ενημερώσεις (OTA) είναι επίσης διαθέσιμες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας.

Η γκάμα των κινητήρων του Bayon, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, θα συνεχίσει ως έχει. Αυτό σημαίνει πως στη βάση θα εξακολουθεί να είναι ο ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος των 1.200 κυβικών και των 84 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ από εκεί και πάνω υπάρχει ο τρικύλινδρος χιλιάρης με 100 και 120 ίππους.

Εδώ τα κιβώτια είναι είτε το έξυπνο χειροκίνητο των 6 σχέσεων είτε το αυτόματο διπλού συμπλέκτη με τις 7.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό