18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το HUAWEI Watch 4 Pro απογειώνει την κατηγορία των smartwatches σε όλους τους τομείς!

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκεί που πιστεύεις ότι έχεις δει τα πάντα και αναρωτιέσαι πόσο ακόμα θα μπορούσε να εξελιχθεί ένα smartwatch, έρχεται η Huawei να ταράξει και πάλι τα νερά σε μια κατηγορία όπου ομολογουμένως παίζει χωρίς αντίπαλο.

Μόλις λίγους μήνες αφότου μας εντυπωσίασε με το HUAWEI WATCH Ultimate, η εταιρεία επιστρέφει στο προσκήνιο με τη νέα σειρά HUAWEI WATCH 4 Series που σε καμία περίπτωση δεν είναι μια απ’ τα ίδια! Ειδικά το μοντέλο HUAWEI WATCH 4 Pro έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα τόσο των καθημερινών χρηστών, όσο και σπουδαίων προσωπικοτήτων, όπως ο βρετανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων Sir Mo Farah!

Σχεδιασμός – Κατασκευή

Το HUAWEI WATCH 4 Pro σε συναρπάζει με την άρτια και premium αισθητική που το καθιστά (και αυτό) μία κορυφαία πρόταση για τον χρήστη που αναζητά μια λύση για κάθε περίσταση. Η εταιρεία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο να παντρέψει την πολυτελή εμφάνιση, τα κορυφαία υλικά κατασκευής και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στις λειτουργίες που αφορούν την παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας και την προπόνηση του χρήστη.

Για το HUAWEI WATCH 4 Pro, η Huawei επέλεξε τιτάνιο αεροδιαστημικής τεχνολογίας για το μπρασελέ και ανοξείδωτο ατσάλι, δύο τρομερά ανθεκτικά υλικά για τις πιο δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας που ταυτόχρονα εκπέμπουν πολυτέλεια στον καρπό του χρήστη, ούτως ώστε να μπορεί να τραβά τα βλέμματα ακόμα και στις πιο επίσημες εκδηλώσεις όπου δίνει το παρών. Ο νέος σχεδιασμός με την κυρτή μεγάλη οθόνη LTPO 1.5’’ που επικαλύπτεται από κρύσταλλο ζαφειριού ενισχύει την κομψότητα του smartwatch και προσφέρει στον χρήστη μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης και χρήσης.

Από πλευράς εμφάνισης χαρακτηρίζεται ως ένα φουτουριστικό smartwatch που ξεφεύγει ελαφρώς από τον κλασικό χαρακτήρα των χρονογράφων, αλλά παράλληλα παραμένει «γήινο» στην φιλοσοφία του προκειμένου να μην θεωρείται εξεζητημένο αξεσουάρ για gadgetάκηδες. Φυσικά οι χρήστες έχουν στην διάθεση τους πληθώρα επιλογών για την πρόσοψη του ρολογιού τους (watchface) για να εκφράσουν την δική τους άποψη επάνω στην πανέμορφη οθόνη του. Ξεχωρίζουν, ωστόσο, τα Planet Quest και Star Voyage που αντίστοιχα αντιπροσωπεύουν διαφορετικούς πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος μας και γενικότερα αντλούν έμπνευση από το Διάστημα!

Μη σας ξεγελά η πολυτελής εμφάνιση, το HUAWEI WATCH 4 Pro είναι ιδανικό για καταδύσεις σε βάθος έως 30m (αντοχή σε πίεση έως 5ATM) και είναι πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Λειτουργικότητα

Με νέο περιβάλλον χρήσης για ακόμα πιο εύκολη και άμεση προβολή των διαθέσιμων εφαρμογών και των προσωπικών δεδομένων του χρήστη, το HUAWEI WATCH 4 Pro ξεχωρίζει για την απλότητα με την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητές του. Είναι εξοπλισμένο με ισχυρό επεξεργαστή νέας γενιάς που μαθαίνει τα σενάρια χρήσης για να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση και ταυτόχρονα να εξοικονομεί ενέργεια, ενώ διαθέτει και λειτουργία eSIM για όσους επιθυμούν να το χρησιμοποιούν εντελώς ανεξάρτητα από το smartphone τους για να πραγματοποιούν κλήσεις και να αποστέλλουν μηνύματα.

Στα πλεονεκτήματα η λειτουργία Super Link που μετατρέπει το smartwatch σε εργαλείο εκτέλεσης πληθώρας ενεργειών (π.χ. αναπαραγωγή μουσικής, λήψη φωτογραφιών από απόσταση), αλλά και η ενσωμάτωση του Petal Maps Watch Edition που παρέχει στον χρήστη υπηρεσίες πλοήγησης χωρίς να χρειάζεται το smartphone του!

Όπως όλα τα smartwatches της εταιρείας, τα HUAWEI WATCH 4 / 4 Pro είναι συμβατά με Android smartphones και iPhone, ενώ προσφέρουν εξαιρετική αυτονομία που φτάνει έως τις 4,5 ημέρες στο Standard Mode ή ακόμα και τις 21 ημέρες στο Ultra Power Save Mode. Και όσο για την φόρτιση, υποστηρίζεται και η ασύρματη φόρτιση τους για μεγαλύτερη ευκολία, και με μόλις 15 λεπτά κερδίζεις μια ολόκληρη ημέρα χρήσης!

Ευεξία – Σωματική Δραστηριότητα, Ολοκληρωμένο Check-Up σε 1 μόλις λεπτό!

Χάριν στις δυνατότητες του HUAWEI WATCH 4 Pro και στην λειτουργία Health Glance, μπορείς να ελέγχεις μέσα σε μόλις 1 λεπτό 7 βασικούς δείκτες της υγείας σου όποτε το θελήσεις και απ’ οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Η εταιρεία έχει ενσωματώσει έναν οπτικό αισθητήρα καρδιακού παλμού 8 καναλιών που σε συνδυασμό με την τεχνολογία TruSeen σου παρέχει ακριβή μέτρηση του καρδιακού παλμού και δυνατότητα εκτέλεσης πιστοποιημένου ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ). Με την ανάλυση αυτών των δεδομένων, το HUAWEI WATCH 4 Pro σου παρέχει ειδοποιήσεις για σημαντικούς κινδύνους που σχετίζονται με την καρδιά, όπως η αρρυθμία και η αρτηριακή δυσκαμψία.

Επίσης, έχει εξελιχθεί σημαντικά ο αναπνευστικός έλεγχος του χρήστη. Πέρα από την μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), ο αλγόριθμος της Huawei αναλύει τον αναπνευστικό ρυθμό, τον ήχο του βήχα και λαμβάνει υπόψιν εξωτερικές πληροφορίες όπως το ενδεχόμενο να είσαι καπνιστής ή να βρίσκεσαι σε περιοχή με υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση, έτσι ώστε να παρέχει συμβουλές για να λάβεις προληπτικά μέτρα και να προστατεύσεις τους πνεύμονες σου.

Δεν λείπουν, επίσης, οι λειτουργίες μέτρησης της θερμοκρασίας του δέρματος, η μέτρηση του stress και η παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου με την βοήθεια της τεχνολογίας TruSleep 3.0. Για όλα τα παραπάνω μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις μετρήσεις στου στην εφαρμογή Huawei Health, μαζί με συμβουλές για να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Προσθέστε και την λειτουργία ανίχνευσης πτώσης, αλλά και την σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση σε περίπτωση που οι μετρήσεις κάποιου δικού σας ανθρώπου (π.χ. γονείς) παρουσιάσουν σημαντικές ανωμαλίες. Όπως αντιλαμβάνεστε, το HUAWEI WATCH 4 Pro δεν σκέφτεται μόνο την δική σας υγεία, αλλά και αυτήν των κοντινών σας (φίλοι, οικογένεια κλπ.).

Για το κλείσιμο αφήσαμε…τους αθλητές. Ήδη ο Sir Mo Farah έχει δηλώσει τον…έρωτα του για το HUAWEI WATCH 4 Pro, καθώς αποτελεί τον καλύτερο σύντροφο για την εκγύμναση του χρήστη. Με περισσότερες από 100 αθλητικές λειτουργίες, προγράμματα εκγύμνασης και συμβουλές που σου παρουσιάζονται με βάση τις δικές σου επιδόσεις, το smartwatch θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το πλατώ που έπιασες και να γίνεις πραγματικά καλύτερος στον δικό σου ρυθμό! Πέρα από τα πολύ γνωστά αθλήματα (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία κλπ.), το HUAWEI WATCH 4 Pro είναι ιδανικό για τους λάτρεις των καταδύσεων, καθότι αντέχει στο αλμυρό νερό σε μεγάλο βάθος και περιλαμβάνει λειτουργία παρακολούθησης της θερμοκρασίας του νερού, αλλά και λειτουργίες πυξίδας.

Επίλογος

Δεν χωρά αμφιβολία πως το HUAWEI WATCH 4 Pro είναι ένα πραγματικά κορυφαίο smartwatch από όποια σκοπιά και αν το εξετάσει κανείς. Εμφάνιση, καινοτομία, λειτουργικότητα, αυτονομία για τον κάθε χρήστη που θέλει ένα ξεχωριστό smartwatch για όλες τις περιστάσεις!

Το smartwatch HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό