25 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Το GTA VI θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην έκθεση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία γνωστοποίησε πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν το επόμενο επεισόδιο της σειράς GTA. Αυτό που ήταν προηγουμένως ένα νεφελώδες ημερολογιακό έτος 2025 για το Grand Theft Auto VI είναι τώρα ένα πιο συγκεκριμένο αλλά ακόμα λίγο ασαφές “φθινόπωρο 2025”.

Καθώς εισερχόμαστε στο οικονομικό έτος 2025 με θετική δυναμική, αναμένουμε να επιτύχουμε καθαρά έσοδα από 5,55 έως 5,65 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι προοπτικές μας ενσωματώνουν τη στένωση του προηγουμένως καθορισμένου παραθύρου της Rockstar Games από το Ημερολόγιο 2025 στο Φθινόπωρο του Ημερολογίου 2025 για το Grand Theft Auto VI. Είμαστε ιδιαίτερα βέβαιοι ότι η Rockstar Games θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας και οι προσδοκίες μας για τον εμπορικό αντίκτυπο του τίτλου συνεχίζουν να αυξάνονται.

Σε άλλα νέα σχετικά με το GTA, η εταιρεία ανέφερε ότι το GTA V έχει πουλήσει 200 εκατομμύρια αντίτυπα, ένα εκπληκτικό κατόρθωμα, που καθιστά το παιχνίδι τον δεύτερο τίτλο με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, αλλά εξακολουθεί να υπολείπεται κατά 100 εκατομμύρια αντίτυπα από το νούμερο ένα, το Minecraft.

Εκτός από ένα trailer, η Rockstar δεν έχει μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πιο αναμενόμενη κυκλοφορία παιχνιδιού αυτή τη δεκαετία. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι το στούντιο σχεδιάζει την κυκλοφορία του αρχικού Red Dead Redemption για PC, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία ούτε γι’ αυτό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό