21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το girly hairstyle που κάνει συνεχώς η Chiara Ferragni το φετινό καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, 16:20

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη η Chiara Ferragni με αφορμή τη συνεργασία του brand της με την εταιρεία Νespresso και η κυκλοφορία μίας συλλεκτικής σειράς προϊόντων, όπως coffee και travel mugs, κάψουλες και μηχανές καφέ.

Η επιχειρηματίας και influencer, η οποία ξέρει καλά πώς να μας εντυπωσιάζει με τα looks της, για το καλοκαίρι του 2021 έχει μείνει πιστή σε μια από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλη από τα tiny braids.

Τα braids αποτελούν μία κλασσική αξία στο hairstyling. Είναι τελευταία ένα από τα μεγαλύτερα hairtrends, έχουν γίνει το αγαπημένο χτένισμα των it gilrs αυτή την περίοδο.

Ωστόσο επειδή οι απλές κοτσίδες μπορεί να γίνουν εύκολα βαρετές, η Chiara Ferragni μας δείχνει ένα διαφορετικό beauty look με tiny braids που θέλουμε να αντιγράψουμε asap!

 

 

Η αγαπημένη μας Ιταλίδα influencer δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες όπου στα μαλλιά της υπάρχουν μικροσκοπικά πλεξιδάκια στο μπροστινό μέρος.

Το μόνο που έκανε ήταν να πλέξει μερικές τούφες σε κοτσιδάκια, δημιουργώντας το πιο girly hairstyle χωρίς να αφιερώσει πολύ χρόνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό