18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το Gazzetta στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Teddy Stadium: Η οικονομία στα φώτα και η… δροσιά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Gazzetta βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και σας μεταφέρει το κλίμα από το γήπεδο. Αποστολή στο Ισραήλ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Σε… ρομαντικό τοπίο έγινε μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ επί ισραηλινού εδάφους, καθώς όταν ξεκίνησε το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει της ρεβάνς με την Μπεϊτάρ δεν είχαν ανάψει τα φώτα παρά το ότι είχε πέσει το σούρουπο. Έτσι όταν αυτά άναψαν, ακούστηκαν μερικά επιφωνήματα από τους παίκτες που προφανώς θα έκαναν σε πιο ιδανικές συνθήκες την δουλειά τους!

🏟 Προετοιμάζεται στο Ισραήλ ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ!

📍 Αποστολή στο Ισραήλ: Γιάννης Σαπουντζάκης pic.twitter.com/U3hipiAuao

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) August 2, 2023

Στα ευχάριστα για τον Ρσβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, είναι το γεγονός πως σε αντίθεση με όσα ξέρουμε για το Ισραήλ, οι καιρικές συνθήκες είναι καλές καθώς δεν έχει ζέστη. Η Ιερουσαλήμ βρίσκεται σε μεγαλύτερο υψόμετρο από το Τελ Αβίβ και έτσι η θερμοκρασία (όπως και η υγρασία) κάθε άλλο παρά εμπόδιο θα αποτελέσει, ειδικά την ώρα που αγώνα που θα έχει πέσει ο ήλιος. Από την χαλαρή τελευταία προπόνηση ξεχώρισε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που έδειχνε αρκετά ευδιάθετος για την επιστροφή του μετά την απουσία της περασμένης εβδομάδας λόγω τιμωρίας.

🏟 Έφτασε στο γήπεδο για την απογευματινή προπόνηση και η αποστολή του ΠΑΟΚ!

📍 Αποστολή στο Ισραήλ: Γιάννης Σαπουντζάκης pic.twitter.com/VhlMT7PH8J

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) August 2, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό