17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το FJ Bruiser της Toyota δείχνει σα να μην σταματά πουθενά 

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα αυτοκίνητα που θα βρίσκεται στο περίπτερο της Toyota στη φετινή έκθεση SEMA και μάλλον το πιο εντυπωσιακό, είναι το FJ Bruiser.

Με τη δημιουργία του η Toyota ουσιαστικά τιμά την επιστροφή του θρυλικού Land Cruiser στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα αποτίνει φόρο τιμής στο αγροτικό FJ45 του 1966.

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του FJ Bruiser είναι οι τροχοί του που δεν καλύπτονται καθόλου από τα φτερά. Φυσικά είναι τεράστιοι, με ζάντες 20 ιντσών της Method beadlock και λάστιχα 42 ιντσών και αυξάνουν σημαντικά την απόσταση από το έδαφος.

Η ανάρτηση είναι φυσικά μεταποιημένη με ψαλίδια Fox και ελατήρια Eibach, ενώ ενισχύσεις, με μπάρες και κλωβούς έχουν γίνει και στο αμάξωμα. Στην καρότσα, που δεν προορίζεται για τη μεταφορά φορτίων, υπάρχει ένα ακόμα τροχός αλλά και το σύστημα ψύξης.

Το αυστηρά διθέσιο εσωτερικό έχει δεχθεί τις επεμβάσεις της Complete Customs, που έχει συνδυάζει τα καθίσματα Momo Daytona Evo με το τιμόνι του Jackie Stewart από το μακρινό 1968. Επίσης οι ρετρό διακόπτες συνυπάρχουν με μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Το FJ Bruiser κινείται από έναν V8 που προέρχεται από το τρέχον NASCAR Cup Car της TRD, αποδίδει 735 ίππους και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 3 σχέσεων της Rancho Drivetrain Engineering. Επίσης υπάρχουν διαφορικά Currie μπροστά και πίσω καθώς και ένα κιβώτιο μεταφοράς με 4 σχέσεις της Advanced Adapter Atlas.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχεί είναι ο κυλιόμενος ιμάντας που υπάρχει στο κάτω μέρος, μοιάζει με ερπύστρια και βοηθά στα δύσκολα να ξεκολλά το FJ Bruiser.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό