16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το Epic Games Store ξεκίνησε τη διανομή του νέου δωρεάν game της εβδομάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Epic Games Store μόλις ανανέωσε την εβδομαδιαία προσφορά του, καθώς το Astro Duel 2 πήρε τη σκυτάλη από το Aerial_Knight’s Never Yield και είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους PC gamers. Όπως πάντα, έχετε επτά ημέρες για να αγοράσετε εικονικά με μηδενικό αντίτιμο το παιχνίδι προκειμένου να προστεθεί μόνιμα στη βιβλιοθήκη σας.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τον Rusty Moyher και είναι ένα sci-fi multiplayer παιχνίδι που συνδυάζει τα είδη top-down space shooter και platform fighter. Αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός “Nano Fighter”, μπορείτε να μεταβείτε μεταξύ των λειτουργιών διαστημικής πτήσης και επίγειας μάχης κατά τη διάρκεια της, ενώ κάθε σκάφος προσφέρει ένα μοναδικό στυλ παιχνιδιού και πλεονεκτήματα. Διατίθενται επίσης τόσο συνεργατικές όσο και ανταγωνιστικές λειτουργίες, με την πρώτη να έχει υποστήριξη για τρεις παίκτες, ενώ η δεύτερη να προσφέρει μάχες αρένας για έξι παίκτες.

Το Astro Duel 2 διατίθεται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι τις 14 Μαρτίου 2024. Την επόμενη εβδομάδα, το Epic Games Store θα μοιράσει δωρεάν το The Bridge και το Deus Ex: Mankind Died.

Astro Duel 2 – [Epic Games Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό