16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το Epic Games Store επιστρέφει με ένα σπουδαίο δώρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Epic Games Store επέστρεψε με ένα νέο δώρο για τους PC gamers που μπορούν να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν έως και την επόμενη Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024. Ενώ αρχικά το κατάστημα ανακοίνωσε τους πρώτους τρεις τίτλους της σειράς Fallout ως επικείμενα δώρα για αυτή την εβδομάδα, αργότερα έγινε μια αλλαγή που τα αντικατέστησε με το Super Meat Boy Forever.

Το Super Meat Boy Forever είναι ένα platform παιχνίδι από την Team Meat, το ίδιο στούντιο που βρίσκεται πίσω από την εξαιρετικά δημοφιλή αρχική έκδοση του Super Meat Boy. Τοποθετημένο χρόνια μετά το προηγούμενο παιχνίδι, η ιστορία σας βάζει να αναλάβετε το ρόλο του Meat Boy ή του Bandage Girl για να σώσετε τη νεογέννητη κόρη τους Nugget από τα σατανικά σχέδια του Dr. Fetus.

Σε αντίθεση όμως με το αρχικό παιχνίδι, το Super Meat Boy Forever μετατρέπει τη δύσκολη εμπειρία του platforming σε ένα auto-runner, αλλά εξακολουθεί να δίνει στους παίκτες τον έλεγχο του άλματος και της επίθεσης στους εχθρούς. Τα καταιγιστικά επίπεδα δημιουργούνται τυχαία από προκατασκευασμένα τμήματα, επιτρέποντας στο παιχνίδι να προσαρμόζει τη δυσκολία ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων του παίκτη.

Το στούντιο περιγράφει την εμπειρία ως εξής:

Η πρόκληση του Super Meat Boy επιστρέφει στο Super Meat Boy Forever! Τα επίπεδα είναι βίαια και ο θάνατος είναι αναπόφευκτος. Οι παίκτες θα τρέξουν, θα πηδήξουν, θα χτυπήσουν και θα κλωτσήσουν το δρόμο τους μέσα από γνωστά μέρη και νέους κόσμους, ενώ θα απολαμβάνουν μια ιστορία που προορίζεται πραγματικά για τη μεγάλη οθόνη.

Super Meat Boy Forever – [Epic Games Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό