17 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Το deadline της Παρί για Μπαπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

22 Ιουλίου: αυτή είναι η ημερομηνία που, σύμφωνα με αρκετά γαλλικά ΜΜΕ, έχει ορίσει ως προθεσμία η Παρί Σεν Ζερμέν για να λύσει το θέμα του Μπαπέ.

Εκείνη την ημέρα η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ξεκινά την περιοδεία της στην Ιαπωνία και σκοπεύει να έχει επιλύσει αυτή την καλοκαιρινή σαπουνόπερα, κυρίως επειδή εάν φύγει ο Μπαπέ θέλει ο αντικαταστάτης του να μπει δυναμικά στην προαγωνιστική περίοδο.

Ο γαλλικός ιστότοπος RMC δίνει ένα όνομα που θα μπορούσε να είναι σημαντικό για την παραμονή του παίκτη στην πρωταθλήτρια Γαλλίας: ο Ζιάντ Χαμούντ, πρώην μάνατζερ της BeIN Sports, που έχει προσληφθεί από τον Μπαπέ και την οικογένειά του για να βελτιώσει την εικόνα τους.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Χαμούντ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Γάλλος άσος μέχρι το 2025.

Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιζόταν ένα σενάριο στο οποίο θα κέρδιζαν όλοι: ο παίκτης δεν θα έχανε τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και ο σύλλογος θα λάμβανε έσοδα σε πιθανή μεταγραφή του το επόμενο έτος.

Εν τω μεταξύ, στην Ισπανία δημοσιεύτηκε πώς θα ήταν το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ εάν κατέληγε να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ραμόν Άλβαρεθ ντε Μον ο Γάλλος θα λάμβανε 25 εκατομμύρια καθαρά κάθε χρόνο, καθώς και κάποια μπόντους 30-35 εκ. ευρώ.

Επιπλέον, οι «Μπλάνκος» του έχουν παρουσιάσει μια αναφορά για τα οφέλη που θα προέκυπταν από την ένωση και των δύο εμπορικών σημάτων.

Και αν φύγει φέτος; Μετά τον Κέιν και τον Μουάνι, η Bild υπόδειξε τώρα τον Ράσφορντ ως πιθανό αντικαταστάτη.

Με 30 γκολ και 11 ασίστ την τελευταία περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ δεν απείχε πάρα πολύ από τις επιδόσεις που κατέγραψε ο Γάλλος, με 51 τέρματα.

Εξάλλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι άλλος ένας από τους συλλόγους με τους οποίους συνδέθηκε το όνομα του Μπαπέ τις τελευταίες εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, το RMC αποκάλυψε ότι έξι παίκτες της Παρί έστειλαν (προχθές) επιστολή διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του Μπαπέ στο France Football, στην οποία διαβεβαίωνε ότι στο γαλλικό σύλλογο είναι «πολύ δύσκολο να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, επειδή είναι μια ομάδα που διχάζει».

Λόγια που δεν άρεσαν ούτε στον Νάσερ Αλ Κελαϊφί, με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν να του απαντά «αν αυτό πιστεύεις, γιατί δεν φεύγεις τώρα;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό