20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Dead Cells έρχεται μέσα στον Οκτώβριο στα Netflix Games

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Netflix προσθέτει δύο νέα παιχνίδια στον κατάλογο των Netflix Games μέσα στον Οκτώβριο, τα Slayaway Camp 2: Netflix & Kill και Dead Cells, με το τελευταίο να έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή για λογαριασμό της εταιρείας. Αμφότερα αναμένονται από μέρα σε μέρα, φυσικά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση πέραν της κλασικής συνδρομής, χωρίς διαφημίσεις ή άλλες in-app επιλογές αγορών.

Στο Slayaway Camp 2: Netflix & Kill αναλαμβάνεις τον ρόλο του φονιά Skullface, ο οποίος επιχειρεί να βγάλει από τη μέση τους συμβούλους μιας κατασκήνωσης με ευφάνταστους (και βρώμικους) τρόπους μέσα στις διάφορες πίστες σε ισομετρικό στυλ. Το συγκεκριμένο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για τα Netflix Games.

Από την άλλη, το Dead Cells: Netflix Edition είναι το βραβευμένο roguelike action game που κυκλοφόρησε το 2020 σε μια νέα έκδοση που περιλαμβάνει όλα τα DLCs. Ένας αχανής κόσμος με πίστες που δημιουργούνται αυτόματα καθώς παίζεις, γεμάτο μυστικά, power ups και το κλασικό στυλ των Metroidvania παιχνιδιών που σε προκαλεί να περάσεις πολλές φορές από σημεία της πίστας διότι αρχικά δεν έχεις την δυνατότητα να προσεγγίσεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες για το λανσάρισμα των δύο παιχνιδιών, αλλά είναι βέβαιο πως θα τα δούμε μέσα στον Οκτώβριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό