17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το “brutal” Zenvo TSR-S από πολύ κοντά

Ειδήσεις Ελλάδα

Εάν υπήρχε ένα supercar που θα ήθελα να μάθω περισσότερα γι’ αυτό, θα ήταν σίγουρα το Zenvo TSR-S. Η προγραμματισμένη παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020 ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού, έτσι το ανανεωμένο Zenvo TSR-S 2020 παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά χωρίς πολλές φανφάρες.

Ο Shmee150 κυκλοφόρησε ένα αποκλειστικό βίντεο με το TSR-S που θα βλέπαμε στην έκθεση στις αρχές Μαρτίου. Με ένα πλήθος προσθηκών από ανθρακονήματα, το supercar από τη Δανία είναι το τρίτο αυτοκίνητο από την τρέχουσα σειρά της Zenvo, με το πρώτο να είναι το TS1 GT, το δεύτερο είναι το αγωνιστικό TSR και στη συνέχεια το TSR-S (το S στο τέλος σημαίνει street-legal). Ολόκληρο το σώμα του Zenvo TSR-S 2020 είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα, όπως επίσης και οι τροχοί.

Στο πίσω μέρος, βρίσκουμε τον αμετάβλητο V8, twin turbo κινητήρα των 5.8-λίτρων, που αποδίδει 1.193 ίππους, με τη δύναμη να διοχετεύεται στους πίσω τροχούς! Σύμφωνα με την εταιρεία, το TSR-S επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα και από τα 0-200 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα. Η περιορισμένη τελική ταχύτητα φτάνει τα 325 km/h.

Με μόλις πέντε αυτοκίνητα να κατασκευάζονται κάθε χρόνο, με τιμή 1.51 εκατομμύρια ευρώ, αυτή είναι μία από τις πιο αποκλειστικές περιηγήσεις που μπορείτε να βρείτε online.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό