18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το 2022 θα παίξουν Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις, ορίστηκαν τρεις αγώνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τη νέα χρονιά θα διεξαχθούν οι αναβληθείσες αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας, τελευταία εκ των οποίων υπήρξε εκείνη του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (30/12, 21:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Η διοργανώτρια αρχή καλείται να βγάλει άκρη με τις ημερομηνίες, αλλά προς το παρόν τα καταφέρνει, αφού όρισε νέες για τις τρεις πρώτες που είχαν αναβληθεί. 

Συγκεκριμένα, ο αγώνας Ζαλγκίρις Κάουνας-Αρμάνι Μιλάνο της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου (21:00), ενώ για την ίδια ημερομηνία ορίστηκε και η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, Φενερμπαχτσέ-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45).

Τέλος, στις 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής Αρμάνι Μιλάνο-Άλμπα Βερολίνου (21:30).

Στον Παναθηναϊκό, γνωστοί θετικοί στην Co-19 είναι οι Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής) και οι Νέντοβιτς, Έβανς, Σαντ-Ροος, Κασελάκης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε δέκα, από τα οποία τα επτά αφορούν αθλητές (από τους 13 διαθέσιμους) και τα τρία μέλη του επιτελείου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό