20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το 20% των Αμερικανών θα έπαιρνε δάνειο για να αγοράσει νέο iPhone

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διεξήχθη από το WalletHub αναφορικά με το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για τα iPhone. Σύμφωνα με αυτά, περισσότεροι από 1 στους 5 Αμερικανούς πιστεύουν ότι αξίζει να χρωστάνε για να αγοράσουν ένα από τα νέα smartphone της σειράς iPhone 15.

Αυτό σημαίνει πως οι μισοί από τους 2 στους 5 που σκοπεύουν να αγοράσουν ένα από τα νέα μοντέλα iPhone του 2023 θα πάρουν δάνειο για να το κάνουν. Σχεδόν 2 στους 5 λένε ότι είναι καλύτερο να εξοφλήσετε ένα νέο smartphone με δόσεις.

Oι έφηβοι χρήστες iPhone πολλές φορές προσβάλλουν έναν χρήστη Android που συμμετέχει σε μια ομάδα συνομιλίας iMessage. Οι φυσαλίδες κειμένου γίνονται πράσινες από μπλε και λειτουργίες όπως κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, αποδείξεις ανάγνωσης, ενδείξεις πληκτρολόγησης και εικόνες υψηλής ποιότητας εξαφανίζονται, ενώ ατάκες όπως “Τι τρέχει; Οι γονείς σου δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σου αγοράσουν iPhone;” δίνουν και παίρνουν.

Οι ελλιπείς λειτουργίες ισχύουν βέβαια και στην αντίθετη περίπτωση. Αν ένας χρήστης iPhone συμμετάσχει σε μια συνομιλία μεταξύ δύο χρηστών Android χρησιμοποιώντας RCS, οι φυσαλίδες κειμένου γίνονται πράσινες από μπλε, και λειτουργίες όπως η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, οι αποδείξεις ανάγνωσης, οι ενδείξεις πληκτρολόγησης και οι εικόνες υψηλής ποιότητας, όλα εξαφανίζονται. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι λιγότερο πιθανό να ακουστούν προσβολές.

Αυτή η πεποίθηση των χρηστών iPhone μας οδηγεί στο επόμενο συμπέρασμα της ενδιαφέρουσας έρευνας. Περισσότεροι από 1 στους 3 είπαν ότι θα χαρακτήριζαν κάποιον που έχει πάντα το πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone ως «σπάταλο», ενώ το 21% θα τον θεωρούσε πλούσιο. Ομοίως, το 16% λέει ότι η μη κατοχή iPhone είναι σημάδι ότι κάποιος δυσκολεύεται οικονομικά.

Σχεδόν 3 στους 4 λένε ότι τα νέα μοντέλα iPhone είναι υπερεκτιμημένα. Και περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι η Apple δεν πληρώνει αρκετούς φόρους.

Η έρευνα είχε 240 διαδικτυακούς ερωτηθέντες στις ΗΠΑ και σύμφωνα με το WalletHub, τα δεδομένα κανονικοποιήθηκαν κατά ηλικία, φύλο και εισόδημα, ώστε το δείγμα να αντικατοπτρίζει τα δημογραφικά στοιχεία των ΗΠΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό