17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το 16.00 της ΑΕΚ με την Μπράιτον και το 1.65 στο Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

H ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση και ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ για την υπέρβαση. Το Freetips247 έχει την στοιχηματική πρόταση για τους δύο αγώνες.

Με ένα υπέροχο γκολ του Στίβεν Τσούμπερ η σαφώς ανώτερη ΑΕΚ κατάφερε την Κυριακή (26/11) να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με το… φτωχό -βάσει και της εικόνας του αγώνα- 1-0 στους «Ζωσιμάδες». Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τους 27 βαθμούς στη βαθμολογία και βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μετά και την ήττα των «πρασίνων» με 2-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, η δράση στην Premier League επέστρεψε μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων και η Μπράιτον αντιμετώπισε τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην πρόβα τζενεράλε πριν το ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι επικράτησε με 3-2 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν και είχε θριαμβεύσει μέσα στο Όλντ Τράφορντ (1-3 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Στο Europa League, οι «γλάροι» βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου έχοντας 7 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί στην 3η με 4 πόντους. Στο πρώτο ματς στην Αγγλία είχε αποδράσει με ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας με 3-2.

Θα επιλέξουμε για το Bet Builder το 2 ημίχρονο για την Μπράιτον στο 2.47, η οποία αναμένεται να μπει αποφασισμένη να πετύχει ένα γκολ που θα την βάλει μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, αναμένεται αντίδραση από την ΑΕΚ στην κατάμεστη «OPAP Arena», εξ ου και το G/G στο 1.57. Επιλέγουμε το Over 9.5 κόρνερ σε απόδοση 1.91 μιας και η «Ένωση» είναι η ομάδα των κόρνερ, πόσω δε μάλλον στην έδρα της. Τέλος θα πάμε με το Over 4.5 τελικές προσπάθειες στην ΑΕΚ, σε απόδοση 2.40, με δεδομένο ότι οι «κιτρινόμαυροι» στην έδρα τους «πνίγουν» τον αντίπαλο με το ασφυκτικό πρέσινγκ τους.

Συνολική απόδοση του Bet Builder είναι στο 16.00.

Για το θαύμα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα υπέστη ήττα από τον Άρη με 2-0. Επιπλέον, οι δύο ήττες από την Ρεν τον έφεραν εκτός δυάδας στον όμιλο του Europa League και πλέον παλεύει για την πρόκριση προσδοκώντας σε νίκη απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στις τάξεις των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα.

Οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει στα 3/4 από τα ματς του ομίλου. Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ κατάφερε έπειτα από δύο σερί ήττες από Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης, να επιστρέψει στις επιτυχίες υπερισχύοντας με 3-1 της Οσασούνα. Στη La Liga μάλιστα προέρχεται από έξι διαδοχικά G/G δείγμα της αμυντικής της αστάθειας. Μάλιστα τα τέσσερα τελευταία ήταν Over 3.5 γκολ.

Οι δύο απανωτές νίκες απέναντι σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα, αυτομάτως έβαλαν το «κίτρινο υποβρύχιο» σε τροχιά πρόκρισης. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας Μαρθελίνιο, τόνισε πως δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές. Τo G/G σε απόδοση 1.65 είναι ένα ελκυστικό σημείο για ποντάρισμα.

Οι στοιχηματικές επιλογές του Freetips247.com:

Bet Builder ΑΕΚ – Μπράιτον

Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: Μπράιτον (2.45)Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες: Ναι (1.60)Συνολικά Κόρνερ: Over 9.5 (1.93)ΑΕΚ προσπάθειες στην εστία: Over 4.5 (2.40)

Απόδοση Bet Builder: 16.00

Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: GG (1.65)

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό