19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το Ωροσκόπιο του Δεκεμβρίου 2023 είναι Έντονο (Γειά Σου Ανάδρομε Ερμή)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι οι γιορτινές διακοσμήσεις θα μετατραπούν γρήγορα σε μακροσκελείς λίστες με αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς. Αλλά προτού ασχοληθείτε σοβαρά με τους στόχους σας για το 2024, ο Δεκέμβριος του 2023 δείχνει ότι θα έχετε μια τελευταία δόση περιπέτειας πριν ξεκινήσει το χειμερινό ηλιοστάσιο.

 

Καθώς αποχαιρετάτε την ξέγνοιαστη ενέργεια της εποχής του Τοξότη, ο ανάδρομος Ερμής θα σας ζητήσει να σοβαρευτείτε με τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Ενώ αυτές οι νεοανακαλυφθείσες φιλοδοξίες μπορεί να σας απαιτήσουν να ενισχύσετε την αυτοπειθαρχία σας, η αστρολογία αυτού του μήνα δεν συνεπάγεται αποκλειστικά δουλειά. 

 

Οι αστρολογικές ημερομηνίες που πρέπει να έχουν όλοι κατά νου τον Δεκέμβριο του 2023 είναι οι εξής:

12 Δεκεμβρίου: Νέα Σελήνη Τοξότης

13 Δεκεμβρίου: Ανάδρομοι σταθμοί του Ερμή στον Αιγόκερω

21 Δεκεμβρίου: Ξεκινά η εποχή του Αιγόκερου

26 Δεκεμβρίου: Καρκίνος στην πανσέληνο

 

Η αστρολογική επισκόπηση του Δεκεμβρίου 2023 εντείνεται καθώς πλησιάζει το τέλος του έτους

Η αστρολογία του Δεκεμβρίου δεν ξεκινά πραγματικά παρά μόνο η νέα σελήνη του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Εάν είχατε ανάγκη από ενθάρρυνση, περιμένετε να νιώσετε έμπνευση και φωτισμό αυτήν την ημέρα. Δεδομένου ότι αυτός ο σεληνιακός μήνας θα κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης και της αφθονίας, κάθε ζώδιο θα αισθάνεται πιο κοντά στην εκπλήρωση των ονείρων και των ιδανικών, που προηγουμένως μπορεί να φαίνονταν απρόσιτα. Θα σας εμπνεύσει να αναλάβετε μεγάλα ρίσκα και με τη σειρά σας, για να αποκομίσετε μεγάλες ανταμοιβές. Λάβετε υπόψη τον οίκο του Τοξότη στον γενέθλιο χάρτη σας, γιατί εκεί μπορείτε να περιμένετε τεράστιες εξελίξεις.

Μια μέρα αργότερα, ο Ερμής θα σταθμεύσει ανάδρομος στο βασικό ζώδιο της γης του Αιγόκερω, προκαλώντας μια σύντομη περίοδο επαναξιολόγησης των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Με τον Ερμή να αντιστρέφει το δρόμο του μέσα από αυτό το ζώδιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε κάποιες από τις προσπάθειες που χτίζατε σιγά σιγά. Είστε ικανοποιημένος με αυτό που δημιουργείτε; Εάν όχι, αυτή θα είναι η ώρα να επιστρέψετε στον πίνακα της σχεδίασης. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, μπορεί να μην αισθάνεστε απίστευτα ευέλικτοι όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές στα σχέδιά σας. Αν μη τι άλλο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται αλλαγή είναι η νοοτροπία σας. Η αυτοπειθαρχία είναι απαραίτητη, αλλά δεν υποτίθεται ότι είναι υπερβολικά περιοριστική.

Ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται σε αυτό το παραγωγικό ζώδιο της γης, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχετε για τη νέα χρονιά όχι μόνο θα φωτιστούν, αλλά η αλλαγή της εποχής θα σας παρακινήσει να αναλάβετε δράση. Εάν έχετε αναβάλει σημαντικές ευθύνες, μπορεί να νιώσετε την τάση να τις επωμιστείτε. Η εποχή του Αιγόκερου έχει να κάνει με την πλήρη αποδοχή των υποχρεώσεών σας, έτσι θα νιώσετε το πραγματικό βάρος των δεσμεύσεών σας. 

Ο μήνας τελειώνει με μια πανσέληνο για τον Καρκίνο που λαμβάνει χώρα στις 26 Δεκεμβρίου, υπογραμμίζοντας τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουν μπει στο πίσω μέρος κατά τη διάρκεια της φασαρίας της εποχής του Αιγόκερω. Μπορεί να αισθάνεστε διαισθητικά οδηγημένοι σε άτομα, μέρη ή πράγματα που σας υποστηρίζουν και σας ικανοποιούν. Ενώ η εποχή του Αιγόκερου τείνει να δίνει έμφαση στην ορθολογική σκέψη, αυτή η πανσέληνος είναι μια υπενθύμιση ότι οι μη έλλογες ανάγκες σας αξίζουν να τιμηθούν επίσης.

Ζώδια Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου, το βλέμμα σας θα διευρύνει τους ορίζοντές σας μέσα από διαφορετικές πεποιθήσεις και προοπτικές, καθώς αυτό το σεληνιακό σημείο ξεδιπλώνεται στον ένατο οίκο σας. Είστε πάντα πρόθυμοι να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας και θα αναζητάτε νέες προσπάθειες που σας επιτρέπουν να το κάνετε. Μπορεί να να κάνετε κράτηση πτήσης για έναν προορισμό που σας ωθεί να βγείτε από την τυπική ζώνη της άνεσής σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι σημερινές περιπέτειες είναι βέβαιο ότι θα αυξήσουν τις μαντικές ικανότητές σας.

Θα αρχίσετε να επαναξιολογείτε την καριέρα και τις επαγγελματικές σας προσπάθειες στις 13 Δεκεμβρίου, καθώς ο Ερμής σταθμεύει ανάδρομα στο μεθοδικό ζώδιο του Αιγόκερου. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται ανάδρομα μέσα στον κόσμο, θα προσαρμόσετε την τρέχουσα νοοτροπία που έχετε σχετικά με την καριέρα σας. Αισθάνεστε πιο επιτυχημένοι όταν εργάζεστε σταθερά για έναν μακροπρόθεσμο στόχο, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, μπορεί να βιώσετε μια σύντομη αλλαγή.

Ευτυχώς, καθώς το χειμερινό ηλιοστάσιο ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, θα ενημερωθείτε για νέες ευκαιρίες για επιτυχία, καθώς και για κάποια αναγνώριση που άξιζε για τις τρέχουσες προσπάθειές σας. Ενώ μπορεί να βρίσκεστε στη διαδικασία να κάνετε αλλαγές στη δημόσια προσωπικότητά σας, η σκληρή δουλειά σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Η αστρολογία του μήνα τελειώνει κατά την πανσέληνο του Καρκίνου στις 26 Δεκεμβρίου, φωτίζοντας την επιθυμία σας για άνεση και ασφάλεια στο σπίτι και στον ιδιωτικό σας κόσμο. Καθώς αυτή η πανσέληνος ξεδιπλώνεται, θα νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε στην άνεση του ασφαλούς και οικείου βιότοπού σας. Αν και η σημερινή ενέργεια δεν θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα κοινωνικοί, είναι μια τυχερή στιγμή για να χαλαρώσετε με την οικογένεια ή τους συγκάτοικους. 

Ταύρος (19 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Θα δώσετε προτεραιότητα σε ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σας κατά τη νέα σελήνη του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Ενώ μπορεί να εστιάσετε σε πιο σοβαρές υποθέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης, θα διατηρήσετε μια αισιόδοξη προοπτική σχετικά με το τι είναι δυνατό σε αυτόν τον τομέα. 

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στο ρεαλιστικό ζώδιο του Αιγόκερου, προτρέποντάς σας να αναθεωρήσετε τις τρέχουσες προοπτικές σας για τον κόσμο. Ως ζώδιο της γης, έχετε την τάση να διατηρείτε μια λογική προσέγγιση όσον αφορά τις φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις και τις κοσμοθεωρίες σας, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα επανεξετάσετε τις απόψεις σας. Δεν πειράζει να αλλάξεις γνώμη, ειδικά αν έχεις ανακαλύψει νέες πληροφορίες ή ιδέες που έχουν μεγαλύτερο νόημα για σένα.

Μέχρι να περάσει ο ήλιος στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσετε συνειδητά τις προσωπικές σας αλήθειες και να κάνετε όποιες επιλογές τρόπου ζωής θεωρείτε απαραίτητες. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να σας παρακινήσει να μοιραστείτε τα ευρήματά σας με οποιονδήποτε είναι πρόθυμο να ακούσει, καθώς και να πάρετε πιο σοβαρά τις νέες σας προσπάθειες.

Η άνεση που θα βρείτε στο άμεσο περιβάλλον σας θα είναι μπροστά και στο κέντρο κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Καρκίνου στις 26 Δεκεμβρίου. Ενώ εξερευνάτε πράγματα έξω από τη ζώνη της άνεσής σας αυτόν τον μήνα, θα έχετε την τάση να περιτριγυρίζεστε με ανθρώπους, μέρη και πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και υποστήριξη. Μπορεί να βρεθείτε να ψάχνετε για το αγαπημένο σας μυθιστόρημα ή να επισκέπτεστε το πάρκο στο οποίο συχνάζατε ως παιδί – οτιδήποτε σας γεμίζει με συναισθήματα νοσταλγίας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 22 Ιουνίου)

Οι ρομαντικές σας σχέσεις θα γνωρίσουν ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε μια εκκολαπτόμενη σχέση, επιτρέποντάς σας να οραματιστείτε ξεκάθαρα προς τα πού θα μπορούσε ενδεχομένως να κατευθυνθεί αυτή η δυναμική. Είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείτε τις ιστορίες και τις εμπειρίες σας σε όποιον επιθυμεί να ακούσει. 

Θα καθυστερήσετε την επικοινωνία σας, καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω έως τις 13 Δεκεμβρίου. Συνήθως απολαμβάνετε να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις απόψεις σας ανοιχτά, με άλλους ανθρώπους, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα είστε πιο επιλεκτικοί ως προς αυτό που επιλέγετε να αποκαλύψετε.

Δεδομένου ότι θα αισθάνεστε πιο δεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άλλοι αισθάνονται περισσότερο αναγκασμένοι να σας αναφέρουν δικές τους εμπιστευτικές πληροφορίες. Καθώς το χειμερινό ηλιοστάσιο ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, θα αποκτήσετε αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα τρέχοντα προσωπικά σας θέματα και υποθέσεις. Θα υπάρξουν συνομιλίες που μπορεί να έχουν πιο σοβαρό τόνο από ό,τι έχετε συνηθίσει.

Στις 26 Δεκεμβρίου, η πανσέληνος του Καρκίνου φωτίζει τον δεύτερο οίκο των προσωπικών σας πόρων, περιουσιακών στοιχείων και οικονομικών. Καθώς το φεγγάρι φτάνει στο αποκορύφωμά του, θα οδηγηθείτε διαισθητικά να κλίνετε στους καρπούς της εργασίας σας, κάνοντας μια σημαντική αγορά ή μια αλλαγή στις οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να νιώθετε πιο παρορμητικοί σχετικά με τα έξοδά σας, γι’ αυτό προσέξτε να κάνετε με σύνεση αγορές. Τα συναισθήματά σας θα κυμαίνονται, οπότε προσπαθήστε να μην κάνετε μόνιμες αγορές χωρίς να τις σκεφτείτε καλά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 20 Ιουλίου)

Καθώς το ζώδιο έχει να κάνει με την άμπωτη και τη ροή, νιώθετε καλύτερα όταν δεν είστε περιορισμένοι από ένα άκαμπτο σχήμα.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στο στοχοπροσηλωμένο ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνοντας αναθεωρήσεις στις αισθηματικές σας υποθέσεις και σχέσεις. Δίνετε προτεραιότητα σε σχέσεις που έχουν τις ρίζες τους στην πραγματικότητα και κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, θα κοιτάξετε πιο προσεκτικά τους δεσμούς σας για να βεβαιωθείτε ότι αξίζει να επενδύσετε σε αυτούς. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας τώρα, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές παρεξηγήσεις. 

Η μετατόπιση του ήλιου στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου φέρνει περισσότερο την προσοχή σας στην τρέχουσα σχέση σας με άλλους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου, θα κληθείτε να αναγνωρίσετε την επιθυμία σας για αξιόπιστες και συνεπείς σχέσεις, ενισχύοντας την επιθυμία σας για κοινωνικοποίηση και σύνδεση. Ενώ θα αισθάνεστε πρόθυμοι να συναναστραφείτε νέα άτομα, θα σας ενδιαφέρουν μόνο άτομα που μπορείτε πραγματικά να πάρετε στα σοβαρά. 

Ο μήνας τελειώνει καθώς η πανσέληνος της 26ης Δεκεμβρίου στο ζώδιό σας φωτίζει την επιθυμία σας για άνεση, οικειότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Την περίοδο αυτή, νιώθετε σαν στο σπίτι σας με τον εαυτό σας.

Λέων (20 Ιουλίου – 21 Αυγούστου)

Θα αγκαλιάσετε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας στις δημιουργικές και ρομαντικές σας υποθέσεις κατά τη νέα σελήνη του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου, προσκαλώντας σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αναζητήσετε περιπέτειες μέσα από νέα χόμπι, σχέσεις ή δημιουργικές προσπάθειες. Οι αυτοσχέδιες δραστηριότητες θα σας αρέσουν περισσότερο από ό,τι σήμερα. 

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στο παραγωγικό ζώδιο του Αιγόκερω, προσκαλώντας σας να οργανώσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα έχετε την τάση να ξαναδείτε πώς χρησιμοποιείτε συνήθως τον χρόνο και την ενέργειά σας. Αν και μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι για το πώς μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα την παραγωγικότητα σε αυτόν τον τομέα, αυτό το ανάδρομο σάς επιτρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους παραγωγικότητας.

Το χειμερινό ηλιοστάσιο ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, καθώς ο ήλιος περνάει στον Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα επίπεδα αποδοτικότητάς σας θα φωτιστούν και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να φροντίσετε τις εργασίες που έχετε θέσει στο επίκεντρο. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή να το κάνετε. Με τον ήλιο, τον κυβερνήτη του χάρτη σας, να ταξιδεύει στον έκτο οίκο σας, η αυτοπειθαρχία θα είναι με το μέρος σας και θα μπορείτε να ελέγξετε πολλά πράγματα από τη λίστα υποχρεώσεων σας.

Παρθένοι (21 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Θα αισθανθείτε έτοιμοι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στο σπίτι και στον κόσμο κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Επωφεληθείτε από την άφθονη ελευθερία για αλλαγή και προσαρμογή στο φυσικό σας περιβάλλον και αυτήν την ημέρα, θα είστε περισσότερο διατεθειμένοι να παίρνετε αυθόρμητες αποφάσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να μετακομίσετε ή να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη δυναμική της οικογένειάς σας. 

Καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, σταθμεύει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13 Δεκεμβρίου, θα επανεκτιμήσετε τα ραντεβού και τις δημιουργικές σας αναζητήσεις. 

Μπορεί να σας ζητηθεί να πειραματιστείτε με διαφορετικά χόμπι ή να συναναστραφείτε λίγο περισσότερο με ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Αν και μπορεί να έχετε έναν παραδοσιακό τρόπο να διασκεδάζετε, θα είστε πιο διατεθειμένοι να δοκιμάσετε διαφορετικά χόμπι και δραστηριότητες αναψυχής. Μην προσπαθήσετε να πάρετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά αυτό το μήνα, ειδικά όταν εξερευνάτε τη δημιουργικότητά σας. Αυτά τα πράγματα είναι γραφτό να τα απολαύσεις, τελικά.

Ο μήνας ολοκληρώνεται καθώς η πανσέληνος του Καρκίνου φωτίζει τις φιλίες σας έως τις 26 Δεκεμβρίου. Θα αναζητήσετε άνεση και εξοικείωση στη σχέση σας με τους συνομηλίκους σας και τις κοινωνικές σας ομάδες.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου)

Ο μήνας ξεκινά καθώς η νέα σελήνη του Τοξότη ξεδιπλώνεται στις 12 Δεκεμβρίου, προσκαλώντας σας να αγκαλιάσετε νέες ιδέες. Καθώς ξεδιπλώνεται αυτή η νέα σελήνη, θα αποδέχεσαι περισσότερο τις διαφορετικές απόψεις και προοπτικές. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε να μοιράζεστε σοφία και γνώση με όσους βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας και να ανταλλάσσετε απόψεις.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, προτρέποντάς σας να επαναξιολογήσετε τις ευθύνες που υπάρχουν στο νοικοκυριό σας. Θα βεβαιωθείτε ότι ο φυσικός σας βιότοπος είναι σε τάξη τώρα, ζητώντας σας να κάνετε κάποιες προσαρμογές σε αυτόν το τομέα. Μπορεί επίσης να βρεθείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν συγκάτοικο που αφορούν το μακροπρόθεσμο μέλλον της τρέχουσας συμφωνίας σας. Ή, μπορεί να κάνετε σχέδια να μετακομίσετε κάπου που υποστηρίζει την επιθυμία σας για σταθερότητα.

Ο ήλιος μετατοπίζεται στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, φωτίζοντας τις τρέχουσες δομές και συστήματα που υπάρχουν στο περιβάλλον ζωής σας. Βάζετε προτεραιότητα στην άφθονη οργάνωση στο σπίτι και καθώς ξετυλίγεται το χειμερινό ηλιοστάσιο, θα νιώσετε την τάση να φέρετε περισσότερη σταθερότητα στο χώρο σας.

Θα μετατοπίσετε την εστίασή σας στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις στις 26 Δεκεμβρίου καθώς ξεδιπλώνεται η πανσέληνος του Καρκίνου. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας όταν βρίσκεστε στη δουλειά και αυτήν την ημέρα, θα αναζητάτε ενεργά περισσότερους τρόπους για να αυξήσετε το επίπεδο άνεσης και ικανοποίησής σας σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να βαδίζετε σε έναν ρόλο που υποστηρίζει την επιθυμία σας για ασφάλεια ή να κερδίζετε αναγνώριση για τον ρόλο που παίζετε στον τομέα σας. Είναι μια τυχερή στιγμή για να δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε για τη δουλειά που κάνετε.

Ζώδια Σκορπιός (21 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ο μήνας ξεκινά με τη νέα σελήνη του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου, που σας ωθεί να αγκαλιάσετε νέες δυνατότητες στα χρήματα και στα προσωπικά σας οικονομικά. Αυτή τη μέρα, θα βάλετε τις βλέψεις σας στο πώς να μεγιστοποιήσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επένδυση ή να βιώσετε μια θετική αλλαγή στο εισόδημά σας. Αν και τείνετε να είστε προσεκτικοί, αυτή η νέα σελήνη σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε έξω από το κουτί όταν πρόκειται για τους πόρους σας.

Στις 13 Δεκεμβρίου, οι σταθμοί του Ερμή κάνουν ανάδρομη πορεία στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου, προσκαλώντας σας να επαναξιολογήσετε τις τρέχουσες απόψεις και ιδέες σας. Ενώ είστε περήφανοι για τη διατήρηση μιας ισχυρής αίσθησης αυτοπειθαρχίας σχετικά με τις προοπτικές σας, θα αισθάνεστε περισσότερο υποχρεωμένοι να εξετάσετε διαφορετικές απόψεις κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Δώστε χώρο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις επιλογές σας αυτόν τον μήνα και εξερευνήστε διαφορετικές ιδέες χωρίς μεγάλη πίεση.

Καθώς η πανσέληνος του Καρκίνου ξεδιπλώνεται στις 26 Δεκεμβρίου, θα βρείτε άνεση σε περιβάλλοντα εκτός του οικείου τομέα σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του ταξιδιού σε μια νέα τοποθεσία ή της εξερεύνησης μιας νέας ιδέας, πεποίθησης ή φιλοσοφίας σήμερα. Σήμερα, οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα εκπληρωθούν μέσα από πράγματα που συνήθως δεν σε ελκύουν, οπότε φρόντισε να είσαι ανοιχτόμυαλος.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου)

Ένα νέο προσωπικό κεφάλαιο ξετυλίγεται στις 12 Δεκεμβρίου, καθώς πραγματοποιείται η νέα σελήνη στον πρώτο σας οίκο. Αυτή τη μέρα, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι με προτεραιότητα την ελευθερία και την επιθυμία σας για συνεχή εξέλιξη. Μπορεί να κλίνετε προς τον αυθορμητισμό ή να αναλάβετε μεγάλα ρίσκα. 

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Αιγόκερω, προτρέποντάς σας να επαναξιολογήσετε τις συνήθειες των δαπανών σας. Θα κοιτάξετε πιο προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας για να διασφαλίσετε ότι μπορεί να αντέξει μακροπρόθεσμα. Μπορεί να σας ζητηθεί να οργανώσετε τα υπάρχοντά σας για να δημιουργήσετε χώρο για βελτίωση ή να απαλλαγείτε εντελώς από την παλιά ακαταστασία. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που γεμίζει τη ζωή σας και εάν εξυπηρετεί έναν χρήσιμο σκοπό ή όχι.

Η μετατόπιση του ήλιου στον Αιγόκερω έως τις 21 Δεκεμβρίου φωτίζει την κατάσταση των οικονομικών σας. Πώς φαίνονται τα σημερινά σας όρια εδώ; Τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να είστε σε θέση να αναδιαρθρώσετε ορισμένους από τους κανόνες που ακολουθείτε και οι οποίοι μπορεί να λειτουργούν ή να μην λειτουργούν υπέρ σας.

Καθώς η πανσέληνος του Καρκίνου ξεδιπλώνεται στις 26 Δεκεμβρίου, θα εστιάσετε την προσοχή σας σε οικονομικές ευθύνες, χρέη και ιδιωτικές υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα δώσετε προτεραιότητα στις συναισθηματικές πτυχές των υποχρεώσεών σας. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, μπορεί να προσφέρετε συναισθηματική υποστήριξη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να συμμετέχετε σε ευάλωτες συζητήσεις σχετικά με τα καθήκοντά σας σε μια σχέση.

Αιγόκερως (19 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στο ζώδιό σας στις 21 Δεκεμβρίου, θα έρθετε στο προσκήνιο. Αναμένετε ότι η φυσική σας ικανότητα να διαχειρίζεστε την ευθύνη να είναι μπροστά, μαζί με την ικανότητά σας να πετύχετε οποιονδήποτε στόχο έχετε θέσει στο μυαλό σας. 

Στη συνέχεια, η πανσέληνος του Καρκίνου στις 26 Δεκεμβρίου μετατοπίζει την εστίασή σας μακριά από τα σχέδιά σας και προς τις ρομαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα χρειαστεί να αναζητήσετε συναισθηματική υποστήριξη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που σας παρακινεί αγκαλιάστε την ευάλωτη πλευρά σας περισσότερο από το συνηθισμένο. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Καθώς ξεκινά ο μήνας, θα επιδιώξετε νέα, επεκτατικά ξεκινήματα στις φιλίες και τις κοινωνικές σας ομάδες. Χάρη στη νέα σελήνη του Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου, θα είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες στην κοινότητά σας και συμμαχίες που υποστηρίζουν τα μελλοντικά σας όνειρα και ιδανικά. Μπορεί να συζητάτε συναρπαστικά σχέδια με έναν σύντροφο ή να συνδέεστε σε μια κοινωνική ομάδα που ασπάζεται τις ανοιχτόμυαλες πεποιθήσεις. Είναι μια καλή μέρα για να βγείτε εκεί έξω και να κοινωνικοποιηθείτε, Υδροχόε – έχετε περισσότερα κοινά με τους συνομηλίκους σας απ’ ό,τι φαντάζεστε.

Καθώς ο μήνας πλησιάζει, θα εστιάσετε στη σωματική σας υγεία και την καθημερινότητά σας. Καθώς η πανσέληνος του Καρκίνου στις 26 Δεκεμβρίου ξεδιπλώνεται, ελέγξτε το σώμα σας. 

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο μήνας ξεκινά με μια ελπιδοφόρα νότα καθώς η νέα σελήνη του Τοξότη εισάγει νέα ξεκινήματα στην καριέρα και τη δημόσια προσωπικότητα σας. Πάντα αναζητάτε επέκταση στον τομέα σας και στις 12 Δεκεμβρίου, αυτή η νέα σελήνη σας προσκαλεί να ρίξετε το βλέμμα σας σε ευκαιρίες που τιμούν την ανάγκη σας για ελευθερία και απελευθέρωση. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια προαγωγή ή μια αλλαγή στο ρόλο σας συνολικά. Ανεξάρτητα από αυτό, θα αγκαλιάσετε τις ατελείωτες δυνατότητες που έχει να προσφέρει το επάγγελμά σας.

Στη συνέχεια, οι σταθμοί του Ερμή ανάδρομοι στον παραγωγικό Αιγόκερω στις 13 Δεκεμβρίου σας ωθούν να αναθεωρήσετε τις τρέχουσες φιλίες και συμμαχίες σας. Ως το ιδεαλιστικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, δίνετε προτεραιότητα σε σχέσεις που είναι γειωμένες και υποστηρικτικές. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, θα επανεξετάζετε εάν η εταιρεία που διατηρείτε είναι πραγματικά αξιόπιστη. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, οι σύμμαχοί σας θα έχουν την αμέριστη προσοχή σας καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον Αιγόκερω. Μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες για τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων ή μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο μιας νέας κοινωνικής ομάδας ή εκδήλωσης. 

Ο μήνας ολοκληρώνεται καθώς η πανσέληνος του Καρκίνου φωτίζει τον ουρανό στις 26 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα αναζητήσετε άνεση και εξοικείωση στα δημιουργικά χόμπι, τα ρομάντζα και τα πάθη σας. Αν και αυτή η μέρα είναι αναπόφευκτα διασκεδαστική, θα βρείτε τελικά τον εαυτό σας περισσότερο ικανοποιημένο από τις απλές απολαύσεις της ζωής, όπως το να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σας ηρεμούσε όταν ήσασταν παιδί. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα που σας προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό