16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το ψυχεδελικό βίντεο Τραμπ με τον Μπάιντεν μεταμορφωμένο σε σκύλο και Πινόκιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα άκρως ψυχεδελικό βίντεο ανήρτησε την Παρασκευή 8 Μαρτίου ο Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μεταμορφωμένος σε κινούμενο σχέδιο.

Το εν λόγω βίντεο που ανέβασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε σκοπό να χλευάσει τον Τζο Μπάιντεν μετά την ομιλία της Πέμπτης για την κατάσταση της Ένωσης… συγκρίνοντάς τον με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων σε ένα φιλτραρισμένο βίντεο που δημοσίευσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του.

Παραδόξως, το κλιπ 27 δευτερολέπτων που ανέβασε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social χρησιμοποίησε πλάνα από την ομιλία του Μπάιντεν στο State of the Union πέρυσι, χωρίς να περιλαμβάνει κάποιο από φέτος, κάτι που ήταν περίεργο.

Σε κάθε περίπτωση… τα κλιπ που έβαλε ο Τραμπ συνέδεσαν τέσσερις φιλτραρισμένες και κινούμενες σκηνές με τον Μπάιντεν να εκφωνεί την ομιλία του 2023 με την Καμάλα Χάρις πίσω του, παραμορφώνοντάς τους.

Μερικές από τις εικόνες έδειχναν τον Μπάιντεν και τον Χάρις με φουσκωμένα μάτια και παγωμένα πρόσωπα, καθώς και με πλεγμένα κοτσιδάκια και καπέλα. Μια άλλη εικόνα απεικόνιζε τον Μπάιντεν ως δασύτριχο σκύλο και άλλη ως τον Πινόκιο.

Ήταν μια από τις πολλές αναρτήσεις που έκανε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπου ο Μπάιντεν κατακεραύνωσε τον Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην prime time χωρίς να αναφέρει ποτέ τον Τραμπ ονομαστικά, αναφερόμενος μόνο στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία ως «προκάτοχό μου».

Ο Τραμπ ανέβαζε επίσης με μανία στον λογαριασμό του στο Truth Social καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού υποσχέθηκε ζωντανό σχολιασμό της ομιλίας για την κατάσταση της Ένωσης.

Σε ένα έγραψε «Τα μαλλιά του είναι πολύ καλύτερα μπροστά παρά πίσω!» Σε ένα άλλο έγραψε ο Μπάιντεν «φαίνεται τόσο θυμωμένος όταν μιλάει». Ένα άλλο ήταν “Είναι τόσο θυμωμένος και τρελός!”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό