16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Χόλιγουντ και η «17 Νοέμβρη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην αποκάλυψη «βόμβα» που είχε κάνει τον Μάιο επανήλθε η Νίκη Τζαβέλα με αφορμή την πέμπτη επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

O Μιχάλης Χρυσοχοϊδης παραλαμβάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη / Eurokinissi

Η κ. Τζαβέλα είχε αποκαλύψει πως το Χόλιγουντ σχεδίαζε ταινία για την τρομοκρατική οργάνωση και την εξάρθρωσή της σε σκηνοθεσία του ελληνοαμερικανού συγγραφέα Νίκου Γκατζογιάννη, συγγραφέα της «Ελένης». 

Στην ανάρτησή της είχε αποκαλύψει πως ο ηθοποιός που θα υποδυόταν τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ  – σήμερα πάντως που μίλησε στον Alpha αποκάλυψε πως υπό συζήτηση ήταν ένα ακόμα λαμπερό πρόσωπο του Χόλιγουντ: Ο Νίκολας Κέιτζ. 

Οι συζητήσεις όπως φαίνεται ήταν προχωρημένες καθώς η τελική επιλογή ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος και αποδέχθηκε το ρόλο, όπως είπε η κ. Τζαβέλα. 

Η ταινία, δεν προχώρησε ποτέ καθώς στην πορεία όπως εξήγησε η Νίκη Τζαβέλα υπήρξαν προβλήματα με τη χρηματοδότησή της. 

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τα όσα λέει η Νίκη Τζαβέλα για την ταινία που ετοίμαζε το Χόλιγουντ 

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Νίκης Τζαβέλα 

Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ , παλιό φίλο . Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για την 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ . Δεν προχώρησε για διάφορους λογους .Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μιχάλη Χρυσιχοϊδη . 👍

— Νίκη Τζαβέλα (@tzavelaniki) May 25, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό