16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Το χειρότερό μας παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε καλή εικόνα κόντρα στη Λαμία και γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε στην COSMOTE TV μετά την ήττα της ομάδας του και ανέφερε πως αυτό το ματς πρέπει να τους γίνει μάθημα για τη συνέχεια.

Διαβάστε όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στη Λαμία γιατί κέρδισε και το άξιζε. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε παίξει από τη μέρα που έχω έρθει. Φυσικά και πάντα σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε αλλά αυτό δεν είναι αρκετό χρειάζεται να τρέξεις, να παλέψεις και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα.

Πάντα σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε, αλλά δεν είναι πάντα αρκετό, καθώς πρέπει να τρέξεις, να παλέψεις. Δεν το κάναμε, πρέπει να μας γίνει μάθημα και μην επαναληφθεί ξανά».

Για το που αποδίδει αυτή την εικόνα:

«Καταρχήν θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που χάσαμε το πέναλτι η ομάδα έπεσε αρκετά. Αν είχαμε σκοράρει εκεί, θα είχαμε μπει ξανά στο ματς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι που έρχονται:

«Είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ένα ντέρμπι σε λίγες μέρες αυτό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το σημερινό ματς γιατί δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό