24.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

«Το φορολογικό νομοσχέδιο να αποσυρθεί τώρα!!!»

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42- 46 ΑΘΗΝΑ,Τ.Κ.10434, ΤΗΛ.: 2108224111- 2108834483http://www.efeea.gr e-mail [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το φορολογικό νομοσχέδιο να αποσυρθεί τώρα!!!

Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες συναδέλφισσες-συναδέλφους λογιστές που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει το σ/ν για το φορολογικό, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΔΣ και της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσής μας.

Εμείς λέμε καθαρά πως το νομοθετικό έκτρωμα της κυβέρνησης δεν επιδέχεται διορθώσεις. Το νομοσχέδιο στο σύνολό του πρέπει να αποσυρθεί. Και αν η κυβέρνηση προκλητικά αγνοήσει τη βούληση εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων όπως εκφράζεται με όλους τους τρόπους αυτές τις μέρες, χρειάζεται να συναντήσει ακόμα πιο μαζική αντίδραση και στον δρόμο, αλλά και με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Η χτεσινή βροντώδης απάντηση είναι η αρχή.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά στηριζόμενοι στη συσπείρωση, την αποφασιστικότητα και τις αγωνιστικές διαθέσεις των μελών μας.

Καλούμε τις ενώσεις φοροτεχνικών όλης της χώρας σε συντονισμό δράσης για την υπεράσπιση του δικαιώματος να συνεχίσουμε να ζούμε.

Αθήνα 23/11/2023

Ο ΠρόεδροςΠαύλος Αποστόλου

Η ΓραμματέαςΑναστασία Αναστασίου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό