23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το φιλικό της Σερβίας στο Μαυροβούνιο ακυρώθηκε αφού… δεν υπάρχει γήπεδο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προετοιμασία της Σερβίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8-10/9) συνεχίζεται μετ’ εμποδίων αφού το φιλικό με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα ακυρώθηκε λόγω έλλειψης γηπέδου!

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τις απουσίες που καλούνται να ξεπεράσουν οι Σέρβοι ενόψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εκείνη του Αλεκσέι Ποκουσέφσκι έπειτα από αυτές των Νίκολα Γιόκιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νικολα Κάλινιτς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

Η Σερβία συμμετέχει στον β’ όμιλο μαζί με την Κίνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, το Πουέρτο Ρίκο και το Νότιο Σουδάν ενώ το φιλικό προετοιμασίας που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Vijesti, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου εκείνη την ημερομηνία! Η Moraca, έδρα της Μπουντούτσνοστ θα φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χάντμπολ U17 Γυναικών ενώ η Bemax Arena βρίσκεται σε φάση ανακατασκευής.

Άλλα μεγάλα κλειστά γήπεδα για να φιλοξενήσουν αγώνα ανάλογου επιπέδου δεν υπάρχουν στην Ποντγκόριτσα ενώ η σερβική ομοσπονδία απέρριψε την πρόταση του Μαυροβουνίου ώστε το φιλικό να διεξαχθεί στο Μπαρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό