22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το φιλί μετά τις φήμες για μεταξύ τους σχέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι τα δυο πρόσωπα της showbiz, που συζητήθηκαν πολύ την εβδομάδα που πέρασε. Αιτία, οι φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την παρουσιάστρια του Mega και τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της Κατερίνα Καινούργιου, το τελευταίο διάστημα να έχουν αναπτύξει μια τρυφερή σχέση μεταξύ τους.  

Αφορμή, στάθηκε μια κοινή τους έξοδος, την προηγούμενη εβδομάδα, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, όπου κάποιοι που φαίνεται πως τους είδαν, ανέφεραν πως το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ θερμό. Στη συνέχεια, βέβαια, υπήρξε και μια ακόμη συνάντηση τους που έγινε γνωστή και συζητήθηκε πολύ, αφού η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να πραγματοποιήσει και μια επίσκεψη στο εστιατόριο που έχει ανοίξει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στο κέντρο της Αθήνας, λίγες μέρες μετά την έξοδο τους στην Άννα Βίσση. 

Τις φήμες, όμως, ενίσχυσε και μια κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μόλις αυτές κυκλοφόρησαν, έσπευσε να διαγράψει μια ανάρτησή που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από την πρόσφατη επίσκεψή της στο εστιατόριο του επιχειρηματία.

Σήμερα, μια φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral  ανακαίνισε και πάλι το θέμα. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί στο Τwitter φωτογραφία του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, στην οποία εμφανίζονται να ανταλλάσσουν ένα φιλί κατά τη διάρκεια σε βραδινή τους εξόδου.

: Τwitter

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό