23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το «τρολ» του Τζέικ Πολ στον Μάικ Τάισον

Ειδήσεις Ελλάδα

Τζέικ Πολ και Μάικ Τάισον θα αναμετρηθούν σε αγώνα μποξ στις 20 Ιουλίου και έχουν αρχίσει τα… πειράγματα ο ένας στον άλλο μέσω social media, όπως άλλωστε συνηθίζεται πριν από τέτοιους αγώνες. Την προσοχή τράβηξαν σε μεγάλο βαθμό τα «τρολ» του νεαρού μποξέρ προς τον πολύπειρο αντίπαλό του.

Ο 57χρονος θρύλος της πυγμαχίας έχει αρκετές στιγμές όσο και φωτογραφίες που έχουν μείνει στην ιστορία, κυρίως από τις νεότερες μέρες του που ασχολούταν ακόμα επαγγελματικά με το άθλημα. Τι έκανε λοιπόν ο Τζέικ Πολ; Μα φυσικά αντέγραψε μερικές από αυτές τις στιγμές και φωτογραφήθηκε παριστάνοντας τον «Άιρον Μάικ».

Όπως πολλοί φίλοι του μποξ μπορεί να γνωρίζουν ο Μάικ Τάισον έχει ένα… ασυνήθιστο κατοικίδιο. Ο λόγος για την λευκή τίγρη της Βεγγάλης του, την Κένυα όπως την έχει ονομάσει. Σε μία από τις πιο γνωστές φωτογραφίες του μεγάλου μποξέρ φαίνεται ο ίδιος φορώντας μόνο ένα λευκό εσώρουχο να κρατάει με μια αλυσίδα την αγαπημένη του τίγρη. Έτσι κι ο Πολ φωτογραφήθηκε φορώντας… αντίστοιχα ρούχα να ποζάρει δίπλα σε μία ψεύτικη τίγρη παρόμοια με την Κένυα.

Ακόμα μία από τις πολλές στιγμές που έχουν σημαδέψει τη ζωή του Τάισον είναι το διάσημο σκηνικό που συνέβη το 1997 στον αγώνα του απέναντι στον Χόλιφιλντ. Τότε, 27 χρόνια πριν ο «Άιρον Μάικ» είχε… δαγκώσει το αυτί του αντιπάλου του κάτι που οδήγησε σε πρόστιμο τριών εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος του.

Με στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τζέικ Πολ θέλοντας να… κοροϊδέψει τον αντίπαλό του εμφανίστηκε με ένα πλαστικό αυτί στο στόμα του έχοντας, μάλιστα, ζωγραφίσει στο πρόσωπό του και το χαρακτηριστικό τατουάζ του 57χρονου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό