19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το τρολάρισμα της Μονακό στην Αρμάνι με τον Κέμπα Γουόκερ και τον Νίκολα Μίροτιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΟΝΑΚΟ

ΘΑΝΟΣ ΦΕΡΩΝΑΣ
03.08.2023 | 21:02

Charlotte Hornets’ Kemba Walker, right, drives past Chicago Bulls’ Nikola Mirotic, left, during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Wednesday, Dec. 3, 2014. The Bulls won 102-95. (AP Photo/Chuck Burton)
CHUCK BURTON ASSOCIATED PRESS

Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο έχουν κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι προσθέτοντας στο δυναμικό τους δύο πολύ ποιοτικούς παίκτες, με τους Μονεγάσκους να αποκτούν τον Κέμπα Γουόκερ και τους Ιταλούς τον Νίκολα Μίροτιτς.

Δύο από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού στην EuroLeague πραγματοποίησαν η Μονακό και η Αρμάνι Μιλάνο, με τους Γάλλους να κάνουν δικό τους τον Κέμπα Γουόκερ και τους Ιταλούς τον Νίκολα Μίροτιτς.

Οι Μονεγάσκοι είχαν διάθεση για τρολάρισμα με αφορμή την μετακίνηση του 32χρονου φόργουορντ στην Αρμάνι Μιλάνο και με ένα στον αγγλικό τους λογαριασμό στα social media, θυμήθηκαν μία φάση με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες όταν αγωνίζονταν στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο Κέμπα Γουόκερ ως παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς και ο Νίκολα Μίροτιτς ως παίκτης των Σικάγο Μπουλς τέθηκαν αντιμέτωποι προ ολίγων ετών, με τον πρώτο να κάνει μία εντυπωσιακή ντρίμπλα και να ρίχνει στο έδαφος τον νυν παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δείτε τη συνέντευξη – σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: “Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό