18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το τραπέζι Σαμαρά, Πτωχού και Παπασταύρου: Τι είχε το μενού, τι συζήτησαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ενδιαφέρον τραπέζι έγινε στην ψαροταβέρνα Λιμένι στην Μαρίνα Καλαμάτας, την Πέμπτη το βράδυ. Το διοργάνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, αμέσως μετά την εκδήλωση για την στήριξή του από τον Πρωθυπουργό όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Όχι ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέστη, άλλωστε ερχόταν από την Αίγυπτο είχε μια κουραστική μέρα. Ήρθε όμως στην ταβέρνα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και κάθισαν μαζί. Ήταν επίσης οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Θανάσης Δαβάκης, Περικλής Μαντάς, Νεοκλής Κρητικός και ένας βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στην Καλαμάτα εκεί λόγω… παραθερισμού, ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης.

Είχε ζέστη, πολλή ζέστη και να σκεφτείτε ότι οι πολιτικοί έβλεπαν τα ιδρωμένα πουκάμισα των άλλων και έλεγαν μεταξύ τους χαριτολογώντας «για να είσαι τόσο πολύ ιδρωμένος θα έκανες πολλές χειραψίες».

Το μενού ήταν νόστιμο αλλά ελαφρύ. Ήτοι σαγανάκι, γυαλιστερές, κυδώνια, αχινοσαλάτα, μύδια ρύζι κτλ. Αλλά δεν είχε τόσο σημασία τι έφαγαν αλλά τι ειπώθηκε. Την συζήτηση ή μάλλον την εξιστόρηση γεγονότων ανέλαβαν εργολαβικά, θα έλεγα, οι Σαμαράς, Παπασταύρου και Πτωχός για τα όσα συνέβαιναν στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων με την τρόικα. Ειπώθηκαν τα πάντα, ακόμα και τα φαιδρά γεγονότα με τον Τόμσεν (τον Mr blue eyes, όπως ορισμένοι τον έλεγαν) και την παρέα του, τις αστοχίες του στο ελληνικό πρόγραμμα, ή τα γεύματα που έκανε με πιτόγυρο και κάμποσο τζατζίκι ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στον 6ο όροφο του υπουργείου του και το σούσι που τους πρόσφερε καμιά φορά αντί πιτόγυρου, ίσως για να τους αλλάξει τη διάθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό