20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, στις 23/11, φέρνει εντάσεις και ανατροπές στην ζωή μας.

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ-ΚΡΟΝΟΥ 23.11.23

Μετά τον Ήλιο θα περάσει και ο Άρης στον Τοξότη και ο πρώτος πλανήτης που θα συναντήσει θα είναι ο Κρόνος όψη που θα πραγματοποιηθεί στις 23.11.Παρόλο που και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι αρκετά περιοριστικό τώρα ο Άρης αρκετά κοντά και επίσης σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα δημιουργήσει ένα σκηνικό που θα είναι αρκετά πιο δύσκολο και σκληρό.Ωστόσο δεν θα είναι μόνο αυτή η μέρα που θα πρέπει να δείξουμε κάποια προσοχή αφού η όψη θα συνεχίσει να ισχύει και θα συμμετέχει στην Πανσέληνο στις 27.11 δημιουργώντας ένα Ταυ Τετράγωνο .

Ο άξονας Άρη-Κρόνου είναι αρκετά δύσκολος και σε μια δύσκολη όψη μπορεί να φέρει και κακοτυχία ωστόσο εάν θελήσουμε να το αναλύσουμε πιο απλά μπορούμε να πούμε ότι ο Άρης (η ζωτικότητά μας ,η ενέργειά μας και η δύναμή μας) μπλοκάρεται από τον Κρόνο που περιορίζει ή παγώνει τον Άρη.

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι μια όψη που ίσως να φέρει σκληρότητα,ισχυρογνωμοσύνη,περιορισμό στην ερωτική μας ζωή και την λίμπιντο, αδυναμία έκφρασης και αδυναμία πρωτοβουλίας ,προβλήματα με τα οστά ή τις αρθρώσεις και σπασίματα,εγχειρίσεις και προβλήματα με το συκώτι αλλά και το αίμα ενώ επειδή θα εμπλέκεται και ο Πλούτωνας με κόντρα αντισκιά στον Άρη θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε επιθέσεις ενώ ίσως να ακούσουμε σε ένα κοσμικό επίπεδο και για έντονα περιστατικά βίας ,εκρήξεων αλλά και για θανάτους και ατυχήματα. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους ή τις μετακινήσεις τους τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού των αρχικών ημερών του 1 ου δεκαημέρου (Δίδυμοι- Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθείς)καθώς και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού των τελευταίων ημερών του 3 ου δεκαημέρου (Κριοί Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι) ενώ καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να αποφύγετε εντάσεις και προκλήσεις από τρίτα πρόσωπα.

Έτσι ..

Οι Κριοί ίσως να έχετε κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας ή σε κάποιο ταξίδι λόγω επαγγελματικών δεδομένων ή από συζητήσεις που θα σας επηρεάσουν από κάποιο γονιό ή εργοδότη σας.

Οι Ταύροι ίσως να δυσκολευτείτε με θέματα οικονομικά ή νομικά ενώ ίσως να έρθετε σε αντιπαράθεση με φιλικά σας πρόσωπα. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ θα πρέπει να αποφύγετε να απαντήσετε σε προκλήσεις σε αυτή την περίοδο.

ΟΙ Καρκίνοι ίσως να έχετε εντάσεις μέσα στην εργασία ή την καθημερινότητά σας ενώ κάποιοι ίσως να διακόψετε σε μια εργασία ή τη σχέση σας με κάποιο συνεργάτη.

Οι Λέοντες θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάποια σχέδια ενώ ίσως να πρέπει να κάνετε έξοδα για τα παιδιά σας ωστόσο αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις.

Οι Παρθένοι ίσως να έχετε εντάσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια αλλά και κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας για θέματα των παιδιών σας.

ΟΙ Ζυγοί θα πρέπει να προσέχετε στις μετακινήσεις σας ,το μεταφορικό σας όχημα ,κάποιο περιορισμό σε ένα επίπεδο καθημερινότητας και την εργασία σας αλλά και κάποιο πρόβλημα με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Οι Σκορπιοί επίσης θα απασχοληθείτε με κάποια οικονομικά θέματα και συναισθηματικά με τα παιδιά ή κάποιον έρωτά σας ενώ αποφύγετε να δώσετε συνέχεια σε συζητήσεις που ίσως να σας δημιουργήσουν ένταση.

Οι Τοξότες ίσως να έρθετε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά σας για θέματα οικονομικά ενώ ίσως να έχετε και κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με τα παιδιά σας.Οι Αιγόκεροι ίσως να δυσκολευτείτε ψυχολογικά με θέματα της οικογένειάς σας και να βγάλετε έντονα τα απωθημένα σας αρκετά έντονα ωστόσο καλό θα είναι να το αποφύγετε.

Οι Υδροχόοι θα έχετε σε θετική όψη τον Άρη που θα βρίσκεται μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να αναπτύξετε τις γνωριμίες σας μέσα σε συλλόγους ή ομάδες ωστόσο κάποιοι ίσως να πάρετε κάποια απογοήτευση ,ίσως να έχετε κάποια ακύρωση των δυνατοτήτων σας αλλά ίσως να έχετε και δυσκολίες με κάποια οικονομικά θέματα.

ΟΙ Ιχθείς ίσως να έχετε κάποια δυσκολία σε επαγγελματικά θέματα και κάποιον εργοδότη σας ωστόσο καλό θα είναι να μην πιέσετε τις σχέσεις σας και στην καριέρα αλλά και σε ένα γενικότερο επίπεδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό