16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το σχόλιό της για την αφρικανική σκόνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την επέλαση της Αφρικανικής σκόνης που προκάλεσε το φαινόμενο Minerva red, το οποίο που ‘έβαψε’ πορτοκαλί τον αττικο ουρανό τα τελευταία 24ωρα, σχολίασε με τον δικο της τρόπο η Θεοφανία Παπαθωμά. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό το instagram, η γνωστή ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον πορτοκαλί ουρανό πάνω από την Ακρόπολη και γράφοντας στη λεζάντα: 

«Ωραίο ΕΦΕ! Mα τί φίλτρα χρησιμοποιούν;ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικου περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν…😁😁🥶»

Τι έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος για την αφρικανική σκόνη 

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα και ο Γρηγόρης Πετράκος είχε κάνει μια αντίστοιχη ανάρτηση στα δικά του social media. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με την Ακρόπολη «σκεπασμένη» από την αφρικανική σκόνη και έγραψε πως προφανώς κάτι… άλλο συμβαίνει γιατί δεν έχει υπάρξει παρόμοιο φαινόμενο στην Αθήνα:

«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει.

Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…», έγραψε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό