20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη για τον Τότσικα junior

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρούλα Ρέβη καμαρώνει για το ταλέντο του Τότσικα junior όμως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο.

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που χαίρεσαι να παρακολουθείς μέσα από τα social media.

H καταξιωμένη φωτογράφος και ο ηθοποιός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Ιουνίου 2014 και τα δίδυμα παιδιά τους (Μιχαήλ Άγγελος και Ειρήνη Χρυσή) ήρθαν στη ζωή το 2015 και ολοκλήρωσαν τον μεγάλο τους έρωτα.

Η ευτυχισμένη οικογένεια ποζάρει συχνά μαζί, με τα posts του ζευγαριού στο Instagram να είναι ο ορισμός του αυθορμητισμού. Τόσο η Ρούλα Ρέβη όσο και ο Αποστόλης Τότσικας μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους καθημερινά στιγμιότυπα, σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις με τα παιδιά τους, δείχνοντάς μας πόσο δεμένοι και ευτυχισμένοι παραμένουν στο πέρασμα του χρόνου.

Ο Τότσικας junior έχει ταλέντο στη μουσική

Πριν λίγες ώρες η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο Ιnstagram ένα σύντομο στο οποίο βλέπουμε τον γιο της να παίζει drums και να το απολαμβάνει στο έπακρο.

https://www.instagram.com/p/CxkcuG3IWtx/

Ο Τότσικας junior φαίνεται πως κληρονόμησε το ταλέντο του μπαμπά του αφού ο γνωστός ηθοποιός παίζει drums αρκετά χρόνια και έχει εντρυφήσει τον γιο του στον χώρο της μουσικής.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο 8χρονος μοιάζει πολύ εμφανισιακά στον μπαμπά του, με τα μακριά μαλλιά να αποτελούν το signature look τους.

Τα δίδυμα Τότσικα έχουν μεγαλώσει αρκετά, με την 8χρονη Ειρήνη να μοιάζει περισσότερο στη μαμά της ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος είναι ίδιος ο μπαμπάς του σε νεαρότερη ηλικία.

Η Μαρίνα Σπανού κάνει καριέρα στο τραγούδι και η Ρούλα Ρέβη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Tο σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η καλή φίλη της φωτογράφου, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε το γιο σου ντραμς, τον δικό μου πλήκτρα, πάμε για μπάντα φίλη».

Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη έχει τρομερή αδυναμία στον 10χρονο γιο της, ο οποίος παίζει πιάνο.

Στην πρόσφατη πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη τόνισε: «Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί».

https://www.instagram.com/p/Cw45Ie6IcdB/

Kαι πρόσθεσε: «Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα site δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου».

κεντρικής: roularevi



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό