22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το σχέδιο «έκπληξη» που ετοιμάζουν Ουίλιαμ-Κειτ: «Ζωτικής» σημασίας λέει ειδικός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ Μίντλετον, φαίνεται να ετοιμάζουν σχέδια-έκπληξη προκειμένου να μετατρέψουν ένα μυστικό σπίτι σε «καταφύγιο» ως μέρος της διαδικασίας ανάκαμψης της πριγκίπισσας.

Το βασιλικό ζεύγος μετακόμισε στο Adelaide Cottage το 2022 μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η συγκεκριμένη κατοικία προσφέρει στο πριγκιπικό ζευγάρι την ιδωτικότητα που χρειάζονται για την οικογένειά τους. To Adelaide Cottage τους δίνει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι κοντά στην κατοικία του βασιλιά και της βασίλισσας, καθώς και οι ίδιοι έχουν αυξημένες υποχρεώσεις.

Στα προτερήματα της κατοικίας τους είναι και η απόσταση από το σχολείο των παιδιών. Το Lambrook School είναι 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκαλύπτει τώρα στη Mirror ότι η οικογένεια σκέφτεται να επεκτείνει ένα κενό παράρτημα, με σκοπό να βοηθήσει στην ανάρρωση της πριγκίπισσας.

Η απόφαση αυτή φαίνεται ότι προβληματίζει τον Ουίλιαμ, καθώς πηγές αναφέρουν ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έχει «συνείδηση ​​του δημόσιου ελέγχου» σχετικά με τις βασιλικές δαπάνες και ακολουθεί πολύ πιστά το πρωτόκολλο σε ότι αφορά την χρηματοδότηση των προσωπικών εξόδων της οικογένειας.

Αν και το έργο βρίσκεται σε παύση καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της, άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι τα σχέδια για ένα πλήρως ανακαινισμένο «καταφύγιο» έρχονται -διακριτικά και πάλι στο προσκήνιο, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

«Κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχει ένα αρκετά ευρύχωρο κτήριο που δεν χρησιμοποιείται δίπλα στο Adelaide Cottage. Είναι επί του παρόντος κατοικήσιμο, ωστόσο χρειάζεται εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Οι συζητήσεις συνεχίζονται εδώ και λίγο καιρό για τη χρήση του ακινήτου ως μέρος του συνολικού εδάφους του εξοχικού σπιτιού. Μένει απλώς να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει το έργο» εξήγησε η πηγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό