21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Το Στέμμα» κι οι πραγματικές σχέσεις της Κέιτ και του Γουίλιαμ πριν παντρευτούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δεύτερο μέρος του τελευταίου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Το Στέμμα» που μεταδίδει το Netflix  στρέφει το ενδιαφέρον του στην επόμενη γενιά της βασιλικής οικογένειας και, κυρίως, στον διάδοχο του θρόνου, Γουίλιαμ.

Μετά τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο πρώτο μέρος, το δεύτερο μέρος αφιερώνει δύο επεισόδια στον χρόνο που πέρασε ο Πρίγκηπας στο Πανεπιστήμιο στη Σκωτία, αλλά και την αρχή της σχέσης του με τη μέλλουσα σύζυγό του, την Κέιτ Μίντλετον .

Τα επεισόδια αυτά θυμίζουν λίγο ρομαντική κωμωδία, καθώς παρότι ο ένας θέλει τον άλλον πολύ, η Κέιτ και ο Γουίλς δεν καταφέρνουν να συναντηθούν. Και όποτε ο ένας είναι έτοιμος να κάνει κίνηση, ο άλλος βρίσκεται σε σχέση με ένα τρίτο πρόσωπο.

Στο Στέμμα, ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ φαίνεται αρχικά να δυσκολεύεται να γνωρίσει κορίτσια στο Πανεπιστήμιο. Και μόνο μετά την ενθάρρυνση του μικρού του αδερφού, Χάρι, βρίσκει το κουράγιο να κάνει μία κίνηση με ένα κορίτσι σε ένα πάρτι και αρχίζει η σχέση τους.

Στη σειρά, ο Γουίλιαμ έχει σχέση με ένα φανταστικό χαρακτήρα, τη Λόλα, με το ειδύλλιο να τελειώνει γρήγορα όταν η κοπέλα συνειδητοποιεί ότι ο Πρίγκηπας είναι «ορμητικός και εξωστρεφής».

Ωστόσο, στην πραγματική ζωή, ο Γουίλιαμ είχε αρκετές κοπέλες πριν γνωρίσει την Κέιτ Μίντλετον. Και αρκετές πριν πάει στο Πανεπιστήμιο, πράγμα που σημαίνει ότι σε σειρά η Λόλα συνοψίζει αυτές τις κοπέλες.

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο, στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ο Γουίλιαμ είχε σχέση με μία κοπέλα από την παρέα με το όνομα, Ολίβια Χαντ. Και παρά τον χωρισμό, οι δυο τους έμειναν φίλοι και η Ολίβια ήταν καλεσμένη στο γάμο του με την Κέιτ το 2011.

Επίσης όταν ήταν στο Σεντ Άντριους, φέρεται να είναι σχέση με την Κάρλι Μέισι-Μπιρτς, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί την κοινή τους πορεία για ένα διάστημα.

Μάλιστα, είχε πει ότι ήταν ένα «συνηθισμένο ρομάντζο του Πανεπιστημίου» και είχε μιλήσει για τις εξόδους τους, τα παιχνίδια με φίλους, τα δείπνα και τα πάρτι.

Κάποιοι λένε ότι ο χαρακτήρας της Λόλα θυμίζει μία πολύ γνωστή σχέση του Γουίλιαμ, την Ιζαμπέλ Άνστουθερ-Γοφ-Κάλθορπ, η οποία ωστόσο εμφανίστηκε στο προσκήνιο για ένα σύντομο διάστημα το 2004 όταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είχαν χωρίσει για λίγο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού, Marie Claire.

Το αγόρι της Κέιτ, από την άλλη, στη σειρά λέγεται Φίντσεϋ και πιθανότατα ο χαρακτήρας βασίζεται στον πιο γνωστό πρώην της.

Όταν ο Γουίλιαμ τα είχε με τη Λόλα, η Κέιτ τα είχε επίσης με ένα συμφοιτητή της, τον οποίο είχε γνωρίσει και στους γονείς της λέγοντάς τους ότι η σχέση τους ήταν αρκετά «σοβαρή».

Στην πραγματικότητα, η Κέιτ όταν ήταν στο πρώτο έτος είχε σχέση με τον Ρούπερτ Φιντς, ο οποίος ήταν τελειόφοιτος. Έμειναν μαζί λιγότερο από ένα χρόνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό