23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το σπίτι Κασσελάκη, το πρόγραμμα και τα power point

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την πολυαναμενόμενη συνάντηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Άλλοι θα μεταβούν στο νησί ακτοπλοϊκώς και άλλοι οδικώς.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του Flash.gr, στην κοινοβουλευτική συνάντηση θα παρευρεθεί ο Όθων Ηλιόπουλος, ο οποίος θα ταξιδέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες αποκλειστικά γι’ αυτόν τον λόγο. Tο παρών θα δώσει και η Κυριακή Μάλαμα, η οποία αρχικά είχε εκφράσει αντιρρήσεις.  Στο νησί της Μπουμπουλίνας, θα μεταβεί και ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης  αμέσως μετά την επιστροφή του από το Νταβός.

Όσον αφορά τις απουσίες, η Έλενα Ακρίτα  έχει εξηγήσει στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τους λόγους για τους οποίους δεν θα παραστεί στο νησί του Αργοσαρωνικού. Σημειωτέον, το Σάββατο έχει προγραμματισμένη ομιλία για το δημογραφικό σε εκδήλωση του Independent. Επίσης, θα απουσιάζει η Όλγα Γεροβασίλη  για λόγους υγείας.

Μονά δωμάτια, σφιχτό πρόγραμμα και power point

Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα. Έχουν κλειστεί καταλύματα μονά για όλους τους Βουλευτές, ενώ οι συνεδριάσεις αναμένονται μαραθώνιες, καθώς ο όγκος δουλειάς είναι μεγάλος.

Το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 16.30, θα ξεκινήσουν -κεκλεισμένων των θυρών- οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι οποίες θα συνεχιστούν το Σάββατο το πρωί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι Τομεάρχες θα παρουσιάσουν σε PowerPoint 10λεπτες εισηγήσεις. Στη συνέχεια, θα δωθεί χρόνος 20 λεπτών για ερωτήσεις και τοποθετήσεις επί των ζητημάτων.

Συνολικά, η παρουσίαση και η συζήτηση για τον κάθε κοινοβουλευτικό Τομέα δεν θα υπερβαίνει τα 30 λεπτά.

Εξαίρεση αποτελεί ο τομέας Οικονομικών, όπου θα δωθεί περισσότερος χρόνος (60 λεπτά μάξιμουμ), καθώς πρόκειται για ένα χαρτοφυλάκιο με πολλές και διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Συναντήσεις και φαγητό στο σπίτι του Στ. Κασσελάκη

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως την Παρασκευή, οι παρουσιάσεις των Τομεαρχών θα γίνουν, εν τέλει, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και όχι σε ξενοδοχείο του νησιού.

To σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες / Intime

Όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, επί της ουσίας, δύο είναι τα βασικά ζητήματα που θα τεθούν στο τραπέζι της σύσκεψης: «Τι έχουμε κάνει και ποιες είναι οι στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα».

Άλλωστε, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής αλλά για μία ουσιαστική συνάντηση με πολιτικό περιεχόμενο. Την Παρασκευή το βράδυ, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει στους 36 βουλευτές του κόμματος γεύμα στο σπίτι του.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί το Σάββατο το πρωί και θα διαρκέσει αρχικά 5 ώρες. Θα υπάρξει διακοπή για φαγητό και οι εργασίες της Κ.Ο. θα συνεχιστούν έως αργά το απόγευμα. Θα ακολουθήσει γεύμα σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, ενώ την Κυριακή το πρωί ξεκινά η αναχώρηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό