24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το σκοτεινό παρελθόν του 34χρονου που έλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το προφίλ του 34χρονου που επιτέθηκε κατά της συζύγου του στο Άργος με σίδερο και στη συνέχεια την έλουσε με χλωρίνη.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του το μεσημέρι της Κυριακής.

Από την πλευρά της, η 32χρονη κατέθεσε μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης για ενδοοικογενειακή βία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος ήταν επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών και είχε μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο εξωτερικό. Μόλις επέστρεψε, γνωρίστηκε με την 32χρονη, η οποία κατάγεται από την Κορινθία, και αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν στο σπίτι του, στην Αργολίδα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο 34χρονος είχε ξεκινήσει και πάλι τη χρήση με αποτέλεσμα να γίνεται συχνά επιθετικός προς την 32χρονη.

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του δράστη επισημαίνουν πως ο ίδιος είχε μεγαλώσει πλάι σε έναν κακοποιητικό πατέρα ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Μιμούμενος τα βιώματά του, την Πέμπτη το βράδυ προχώρησε στην κακοποιητική πράξη ύστερα από καβγά. Η γυναίκα έφερε βαριά τραύματα από το σίδερο. Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό