34.9 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Το σκορ του DxOMark για την κάμερα του Redmi Note 10 Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ειδικοί από την ομάδα του DxOMark δοκίμασαν την κάμερα του Redmi Note 10 Pro και πλέον έχουν βγάλει τα δικά τους ολοκληρωμένα συμπεράσματα. Κατά τη γνώμη τους, αυτό το smartphone μπορεί να ονομαστεί ένα ισορροπημένο τηλέφωνο τόσο από πλευράς χρημάτων όσον και από θέμα ποιότητας κάμερας. Ασφαλώς το Xiaomi Redmi Note 10 Pro σε καμία περίπτωση δεν είναι ανταγωνιστής των περισσότερων ναυαρχίδων όσον αφορά την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής, αλλά αποτελεί πολύτιμη πρόταση για χρήστες με μειωμένες απαιτήσεις στο θέμα λήψεων και σε όσους δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν υπέρογκα ποσά για την απόκτηση ενός νέου smartphone.

O μέσος όρος βαθμολογίας που πέτυχε η συσκευή ήταν 106 πόντοι (111 πόντοι για δυνατότητες φωτογραφιών και 95 πόντοι για ποιότητα βίντεο) και αυτό απέχει πολύ από την κορυφή της βαθμολογίας DxOMark – οπότε βρέθηκε στην 72η θέση. Αλλά ταυτόχρονα απέδωσε καλύτερα από τις πρώτες ναυαρχίδες Oppo Find X2 Neo, Samsung Galaxy Z Flip και iPhone SE (2020) και έχει το ίδιο σκορ με το iPhone XS Max.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της κάμερας Redmi Note 10 Pro, οι ειδικοί σημείωσαν την ακρίβεια του εφέ bokeh στις λήψεις πορτρέτου, ένα υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας σε επαρκές φως περιβάλλοντος και ακριβή έκθεση. Οι ειδικοί βαθμολόγησαν θετικά την καλή ισορροπία λευκού και τον τόνο του δέρματος κατά τη λήψη βίντεο εσωτερικού χώρου, καθώς και τον καλά ελεγχόμενο θόρυβο στο βίντεο.

Τα μειονεκτήματα της κάμερας Redmi Note 10 Pro περιλαμβάνουν ένα περιορισμένο δυναμικό εύρος κατά την εγγραφή βίντεο, αστοχίες στην αυτόματη εστίαση, χαμηλή λεπτομέρεια κατά τη δημιουργία φωτογραφιών με μεγέθυνση, καθώς και το φαινόμενο του φαντάσματος όταν γίνεται λήψη περιεχομένου σε καρέ με αργή κίνηση. Σημείωσαν επίσης την συχνά ορατή πράσινη απόχρωση σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε εξωτερικούς χώρους.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό