31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Το πρώτο trailer για το Dune: Prophecy είναι εδώ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Χρειάστηκαν σχεδόν πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί η spin-off σειρά του Dune, αλλά τώρα απέχουμε μόλις λίγους μήνες από την πρεμιέρα της. Αρχικά γνωστό ως Dune: The Sisterhood μπήκε σε διαδικασία παραγωγής το 2019, δηλαδή δύο χρόνια πριν την πρεμιέρα του Dune: Part 1 του Denis Villeneuve στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Villeneuve επρόκειτο μάλιστα να σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο του Dune: The Sisterhood πριν αναγκαστεί να αποσυρθεί και να επικεντρωθεί στις ταινίες. Τώρα, η σειρά έχει νέο τίτλο, Dune: Prophecy, και δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer.

Όπως αναφέρεται στο trailer, το Dune: Prophecy λαμβάνει χώρα 10.000 χρόνια πριν γεννηθεί ο Paul Atreides, ενώ η αδελφότητα δεν ήταν ακόμη γνωστή ως Bene Gesserit αν και είχε ήδη επεκτείνει την επιρροή της σε χιλιάδες πλανήτες. Ωστόσο, η αυξανόμενη δύναμη της αδελφότητας οδήγησε τελικά σε εσωτερικές διαφωνίες. Σύμφωνα με τη σύνοψη του Max, η σειρά θα ακολουθήσει δύο αδελφές, τη Valya Harkonnen (Emily Watson) και την Tula Harkonnen (Olivia Williams), οι οποίες «θα πολεμήσουν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας», ενώ παράλληλα θα ιδρύσουν «τη μυθική αίρεση που θα γίνει γνωστή ως Bene Gesserit».

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Travis Fimmel, Johdi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Tabu και Jihae.

Το Dune: Prophecy θα έχει έξι επεισόδια και αναμένεται το φθινόπωρο στο Max.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό