18.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Το πρώτο DLC “A New Power Awakens” έρχεται 28 Απριλίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ερχομός του Dragon Ball Z: Kakarot ήταν μία ευχάριστη έκπληξη, τόσο για τους φανατικούς της σειράς όσο και για τους κριτικούς (8/10 στο review του Game2.0 ). Το πρώτο επί πληρωμή επιπρόσθετο περιεχόμενο έρχεται να επεκτείνει την ιστορία, πέρα από τα γεγονότα της σειράς Z.

Η Namco Bandai ανακοίνωσε σήμερα πως το πρώτο DLC του παιχνιδιού θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Απριλίου. Η πρώτη επιπρόσθετη εμπειρία ταξιδεύει τους παίκτες στα γεγονότα της σειράς Dragon Ball Super, φέρνοντας τους αντιμέτωπους με τον παντοδύναμο God of Destruction, Beerus.

Με την ονομασία A New Power Awakens – Part 1 το DLC θα προσφέρει πέραν της μάχη με τον Beerus και μία νέα μορφή, τόσο για τον Goku όσο και τον Vegeta, με την ονομασία Super Saiyan God. Ο βαθμός δυσκολίας φαίνεται να είναι αρκετά ανεβασμένος, καθώς ο Beerus θα είναι 250 level, δηλαδή το πιο δυνατό boss που υπάρχει στο παιχνίδι.

Το DLC θα διατεθεί δωρεάν στους ήδη κατόχους του Season Pass και επί πληρωμή για όποιον άλλον το επιθυμεί. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα διατεθεί και το Part 2, που λογικά θα καλύψει ακόμα περισσότερα γεγονότα της σειράς Super και θα δούμε και τη μορφή Super Saiyan Blue.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό