24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο trailer του «Deadpool 3» προβλήθηκε στο Super Bowl, όπως είχε δεσμευτεί η Marvel Studios.

Το «Deadpool & Wolverine» όπως είναι τελικά ο επίσημος τίτλος της ταινίας, απέκτησε το πρώτο του τρέιλερ και έδωσε στο κοινό μια μικρή γεύση από όσα θα συμβούν στην νέα ταινία με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν. Στο κλιπ, πρωταγωνιστεί ο Ρέινολντς και δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου ο Wolverine.

Ο «Deadpool» αυτοαποκαλείται ως ο «Ο Μεσσίας της Marvel» (Marvel Jesus όπως αυτοαποκαλείται) και μάλλον σκοπό θα έχει να σώσει το κινηματογραφικό της σύμπαν. Μέσα από εντυπωσιακές σκηνές, οι φαν έρχονται σε επαφή με τη συνάντηση του Merc with a Mouth με τον Wolverine.

Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios αλλά ταυτόχρονα και η μοναδική ταινία της για όλο το 2024.

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το «Deadpool 3» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό