20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το πρόστιμο ‘μαμούθ’ στον Μανέ για τη γροθιά στον Σανέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επεισόδιο που είχε με τον Λιρόι Σανέ μετά από το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ θα στοιχίσει ακριβά στον Σαντιό Μανέ και με την κυριολεκτική έννοια, με τη διοίκηση της Μπάγερν να επιβάλλει τσουχτερό πρόστιμο στον Σενεγαλέζο φορ.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν δεν θα μπορούσε να κυλήσει χειρότερα για τον ίδιο. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του συνετρίβη με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League πληρώνοντας την κατάρρευσή της στο τελευταίο ημίωρο, ενώ το άσχημο ήταν πως τα αποδυτήρια των Βαυαρών πήραν φωτιά αμέσως μετά.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος τσακώθηκε με τον Λιρόι Σανέ και τον χτύπησε κατόπιν με γροθιά, με τον πρώην φορ της Λίβερπουλ να απολογείται ενώπιον των συμπαικτών του αλλά την Μπάγερν να μη του χαρίζεται.

Όπως έκαναν γνωστό οι Βαυαροί, ο Μανέ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την Χόφενχαϊμ λόγω της συμπεριφοράς που επέδειξε ενώ, με δεδομένο πως δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στον αποκλεισμό, είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει στην αποστολή στον αγώνα ρεβάνς με τους πολίτες στην “Allianz Stadium” την ερχόμενη Τετάρτη (19/4).

Αυτή δεν θα είναι πάντως η μοναδική τιμωρία την οποία θα υποστεί ο Σενεγαλέζος αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ.

Πρόστιμο πολύ υψηλό αναντίλεκτα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Σανέ ζήτησε από τη διοίκηση να μην διώξει τον Μανέ και να μην του επιβάλλει εξοντωτική τιμωρία, λέγοντας μεταξύ άλλων πως “το περιστατικό θεωρείται λήξαν για μένα”.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσιογράφο Πάπα Μαχμούντ Γκέιγ, όλα άρχισαν όταν ο Σανέ αποκάλεσε “μαύρο σκ@τό” τον Μανέ εντός των αποδυτηρίων κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους, με τον Σενεγαλέζο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες ημέρες λόγω του θανάτου μίας θείας του, με την οποία είχε πολύ καλή σχέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό