20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο γάμος του Γρηγόρη και της Φιλιώς είναι γεγονός, με τις οικογένειες των Ραζίνηδων και των Στασινόπουλων να συναινούν σε αυτή την ένωση. Το ζευγάρι αποκτάει ένα αγοράκι και μπαίνει λίγη χαρά στο σπίτι όπου η ατμόσφαιρα είναι βαριά, αφού ο Στράτος είναι ακόμα στη φυλακή.

Οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε με τάχιστους ρυθμούς. Την ίδια στιγμή, η νέα αδιαθεσία της Κυριακούλας φέρνει στο σπίτι τον γιατρό Γκλαβάνη, που ζητάει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που την έστειλε να κάνει, ενώ ο Στασινόπουλος επισκέπτεται τον Στρατό στη φυλακή για να του ανακοινώσει ότι έχουν εξελίξεις ανάμεσα στα παιδιά τους, που μπορεί να τους κάνουν συμπέθερους. Οι δύο οικογένειες ετοιμάζονται για να δώσουν λόγο.

Στο σπίτι τού Στασινόπουλου, η Φιλιώ ετοιμάζεται για το προξενιό μέσα στην καλή χαρά αφού το όνειρό της να παντρευτεί τον Γρηγόρη γίνεται πραγματικότητα. Πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στον δρόμο της και ακόμη και οι αντιρρήσεις του πατέρα της έχουν καμφθεί. Το προξενιό του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται μέσα σε γιορτινό κλίμα στο σπίτι των Στασινόπουλων. «Να ζήσετε. Να την κάνεις ευτυχισμένη», λέει ο Κωστής στον Γρηγόρη. «Σας το υπόσχομαι», του απαντάει εκείνος.

Οι γάμοι ορίζονται γρήγορα. Η Κατερίνη ετοιμάζει τα πάντα στην εντέλεια αφού μια κόρη διοικητού δεν μπορεί παρά να κάνει έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος. Η Κυριακούλα, όσο κι αν έχει τους ενδοιασμούς της. πλέον δεν μπορεί να κάνει πίσω. Επιπλέον βαθιά μέσα της έχει μια ελπίδα οτι μέσα από αυτόν τον γάμο ο άντρας της ο Στράτος ίσως έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση. Το ζευγάρι & παντρεύεται και το πρώτο διάστημα του έγγαμου βίου τους φαίνεται να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν ξεχάσει το παρελθόν.

Όμως ο Γρηγόρης όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ιουλία, αν και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό. Η ,Φιλιώ δεν είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του. Ομως πλέον ό,τι γράφει δεν ξεγράφει. Γρηγόρης και Φιλιώ έχουν περάσει αρκετό καιρό παντρεμένοι και ζουν στο σπίτι της Κυριακούλας. Μια αδιαθεσία της Φιλιώς φέρνει το ανέλπιστο νέο. «Νομίζω πως είμαι έγκυος», του λέει κι εκείνος αρχικά σαστίζει. Η εγκυμοσύνη επιβεβαιώνεται και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το γεγονός. Παρ’όλα αυτά, ο Γρηγόρης δεν είναι τόσο θερμός με τη Φιλιώ. Η κοπέλα νιώθει ότι είναι απόμακρος, αλλά δεν μιλάει. Άλλωστε περιμένει το παιδί του. Οταν έρχεται η ώρα γεννάει ένα αγοράκι και στο σπίτι των Ραζίνηδων μπαίνει λίγη χαρά, αφού η Κυριακούλα έχει μαραζώσει, με τον άντρα της να είναι ακόμα στη φυλακή με τον φόβο να πάει στο απόσπασμα. Η ίδια έχει τσακίσει από τα βάσανα και η υγεία της είναι εύθραυστη

tv24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό