18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Το πού είναι ο Μπάμπης το γνωρίζει μόνο ένα άτομο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς το βράδυ της Τετάρτης, 17 Ιανουαρίου, ο 50χρονος κρεοπώλης κλήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει για τρίτη φορά κατάθεση.

Ο κρεοπώλης είναι πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, όπως και ο 36χρονος φίλος του, που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη τη μοιραία νύχτα.

Καλλιακμάνης: «Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας»

«Φαίνεται να επικοινωνούν και πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, φαίνεται ότι έχουν σβηστεί κάποια στοιχεία», είπε για την υπόθεση μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Η αστυνομία πήρε το τηλέφωνο αυτού του ανθρώπου, το έχει δώσει στη ΔΕΕ (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών) για να δούμε τι θα βγει, τι λέγανε καταρχήν και γιατί προσπάθησαν να αποκρύψουν κάποια στοιχεία, γιατί τα έσβησαν. Να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του. Μιλούσε με τον κρεοπώλη και πριν και μετά το περιστατικό. Θα δούμε τι έλεγαν και αν εμπλέκεται κάπου. Ίσως αυτός ο άνθρωπος να γνωρίζει κάτι. Αν θέλετε την άποψή μου, το πού είναι ο Μπάμπης, το γνωρίζει σίγουρα ένα άτομο μόνο. Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, δηλαδή να έχουν περάσει από το σημείο πολλές φορές ή κοντά εκεί στο σημείο που βρίσκεται, οι αστυνομικοί. Είναι δύσκολο αυτήν την περιοχή να την ψάξεις, να βρεις κάτι αν κάποιος το έχει αποκρύψει με επιμελή τρόπο, είτε μέσα στο νερό είτε στο χώμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη: «Αν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο σε μια εγκληματική ενέργεια και στην απόκρυψη ενός πτώματος, τότε πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, λογικά κάτι θα τον έδενε με την υπόθεση».

Όπως είπε ίδιος: «Πιστεύω ότι είναι επαρκή τα στοιχεία σε περίπτωση που τον πάρουν ανωμοτί κατάθεση και στείλουν τη δικογραφία στον εισαγγελέα μαζί με τον ίδιο πρωινές ώρες, ο εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη και κατόπιν η υπόθεση να πάει στον ανακριτή ο οποίος θα αποφασίσει για ένταλμα σύλληψης ή όχι. (…) Τα στοιχεία είναι επαρκή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό