22.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το πολυτελές brand του ξενοδοχειακού κολοσσού Accor επεκτείνεται στην Κρήτη – Η επένδυση και τα προσεχή σχέδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης κάνει την εμφάνισή του το δεύτερο ξενοδοχείο της αλυσίδας MGallery Collection, που αναπτύσσει ο γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος Accor. Το πρώτο επενδυτικό βήμα έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν στο κέντρο της Αθήνας λειτούργησε το Athens Capital Hotel MGallery Collection, μία επένδυση της τάξης των 25 εκατ. ευρώ, που υλοποίησε ο όμιλος Λάμψα.

Με τη δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη, τη Niko Seaside Resort MGallery, η οποία αποτελείται από 141 δωμάτια και σουίτες με private plunge pools, οι Γάλλοι δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για τον ελληνικό τουρισμό και την ίδια στιγμή χαράσσουν και νέα σχέδια για το μέλλον. Να σημειωθεί, ότι σε όλον τον κόσμο λειτουργούν περισσότερες από 100 boutique MGallery, με κάθε μία απ’ αυτές να έχει να διηγηθεί μια μοναδική ιστορία, εμπνευσμένη από τον προορισμό που το φιλοξενεί.

Η συνεργασία

Με αφορμή την νέα επένδυση, η Cristina Ramos, COO Franchised Hotels Southern Europe, Accor ανέφερε ότι: «Χαιρόμαστε πολύ που διευρύνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Κρήτη, έναν από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς διεθνώς. Το δεύτερο ξενοδοχείο της MGallery θα ανοίξει τις πόρτες του αυτόν τον Απρίλιο, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη μοναδικές ομορφιές του νησιού. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Knossian Group και την Hines Group σε αυτή την πρώτη μας επαφή με την Κρήτη».

Αλλά και ο Βαγγέλης Μαντζαβινάτος, Director Asset Management, Hines Greece, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συνεργαζόμαστε με την Accor και την MGallery, δύο τόσο επιτυχημένα brands με διεθνή αναγνώριση και υψηλή τεχνογνωσία στον κλάδο φιλοξενίας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου και να καλωσορίσουμε σε αυτό τον επίγειο παράδεισο επισκέπτες από όλον τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό