17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το πολυτελές διαμέρισμα που επέλεξε με θέα στον εθνικό κήπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον δρόμο όπου πέρσι είχε πωληθεί το ακριβότερο οικιστικό ακίνητο (18 εκατ. ευρώ) της Αθήνας, επέλεξε να βρει διαμέρισμα για να μένει ο Παύλος Γλύξμπουργκ. Ο λόγος για την Ηρώδου του Αττικού, το ακριβότερο και πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της πρωτεύουσας καθώς εκεί βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και το Προεδρικό Μέγαρο.

Στην ίδια περιοχή της Αθήνας έχει ήδη αποκτήσει διαμέρισμα ο Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, ενώ όπως αναφέρει ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Μεσιτών, Κοσμάς Θεοδωρίδης, ο μεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, ο Παύλος, επέλεξε να μένει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα επί της Ηρώδου Αττικού, που είτε ενοικίασε είτε το αγόρασε το τελευταίο διάστημα.

Από τις αρχές του περασμένου χρόνου, πηγές από το περιβάλλον του Παύλου είχαν τονίσει στο Mega πως η Ηρώδου Αττικού ήταν ένα από τα σημεία που ενδιέφεραν έντονα τόσο τον 56χρονο όσο και την Μαρί Σαντάλ. Το πολυτελές διαμέρισμα του Παύλου έχει ανεμπόδιστη θέα και βρίσκεται μια ανάσα από τη νότια είσοδο του εθνικού κήπου.

Για το θέμα του σπιτιού επί της Ηρώδου Αττικού αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις μετά το ετήσιο μνημόσυνο, με τον Παύλο να οργανώνει τα πάντα με στενούς συνεργάτες του.

Στις 10 Ιανουαρίου το μνημόσυνο

Ο Παύλος παραμένει στην Αθήνα και ετοιμάζει το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του. Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη της τέως βασιλικής οικογένειας, το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου. Επιθυμία της τέως βασιλικής οικογένειας είναι το μνημόσυνο να πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό κύκλο. Θα ακολουθήσει και δεύτερο μνημόσυνο στις 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, παρουσία του βασιλιά Καρόλου.

Η μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του, αλλά για την ώρα οι υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο. Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου άλλαξε χρόνο στην Αθήνα. Έφτασε στην Πάτρα με πλοίο από το Μπάρι της Ιταλίας και την Πρωτοχρονιά έδωσε το παρών με τον αδερφό του Νικόλαο, στη Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό