19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σίγουροι για τον εαυτό μας και έτοιμοι να κατακτήσουμε τους στόχους μας, θα είμαστεαυτή την εβδομάδα. Η δύναμη που νιώθουμε μέσα μας, αλλά και το γεγονός ότιαισθανόμαστε ότι οι προσπάθειες που έχουμε κάνει όλη αυτό το χρονικό διάστημα, δενπήγαν χαμένες, θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή μας και θα μας ωθήσει νααρχίσουμε σταδιακά να σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο θαπαίξει στις αρχές της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου, και στη συνέχεια στα μέσα τηςεβδομάδας, και η είσοδος του Άρη στο Πύρινο και μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη, ενόςζωδίου που είναι συνδεδεμένο με την γνώση, την δικαιοσύνη, τα ταξίδια, αλλά και τομέλλον. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την ιδιαίτερα δυναμική όψη εξάγωνου που θασχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε ακόμαπιο σκληρά για την επιτυχία των στόχων μας. Ενώ στην συνέχεια, η όψη εξάγωνου που θασχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, μας υπόσχεται ότι θα βγούμε νικητές, αφού κανέναςκαι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδια στην ζωή μας. Στα μέσα της εβδομάδας, ησυνάντηση του Ήλιου σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο απαιτεί από εμάς σοβαρότητα,καθώς είναι πιθανό να χρειαστεί να προχωρήσουμε και σε κάποιους συμβιβασμούς. Ενώστα τέλη της εβδομάδας, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, είναιπιθανόν να μας ωθήσει να συγκρουστούμε, στην προσπάθεια μας να διαφυλάξουμε τακεκτημένα μας. Μια ιδιαίτερα χαρούμενη και γεμάτη δράση περίοδος ξεκινά για τα ζώδιατης Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Γεμάτοι αυτοπεποίθηση θα είναι τόσο οι Ταύροι καιοι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσογια τους Ζυγούς όσο και για τους Υδροχόους. Ενώ σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς είναιπιθανόν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 19/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνουπου θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, από την μια πλευράείναι πιθανό να ωθήσει να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους, ενώ από την άλληπλευρά είναι πιθανόν να παρασύρει σε υπερβολές και σπατάλες, τους εκπροσώπους τουΣταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλητου 1 ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 20/11 όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιούμε τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να ξαναβρούν τηναυτοκυριαρχία τους, και δουλεύοντας με επιμονή να πετύχουν τους προσωπικούς καιεπαγγελματικούς τους στόχους, τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οιΑιγόκεροι των 2 τελευταίων ημερών.

Την Τρίτη 21/11 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς θα ενισχύσει την διαίσθηση τωνζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ είναι πιθανό να ενισχύσει τιςσυναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους,Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1 ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 22/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιούμε τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδιαπου υπάρχουν στον δρόμο τους, και να επανέλθει η ισορροπία στην ερωτική ζωή, τόσο τωνΣκορπιών και των Ταύρων, όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων, των 2 τελευταίωνημερών. Επίσης, το ίδιο απόγευμα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι, και θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλιαχρονιά για τους Τοξότες. Χρόνια σας Πολλά !!!!

Την Πέμπτη 23/11 η πρώτη συνάντηση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, είναι σε όψητετραγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, μια όψη που απαιτεί από τους εκπροσώπους τουΜεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών, ναδείξουν ωριμότητα, να ακολουθήσουν κανόνες, και να προχωρήσουν εάν χρειαστεί και σευποχωρήσεις.

Την Παρασκευή 24/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τριγώνουπου θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, θα βοηθήσει να εκφράσουν μειδιαίτερο ενθουσιασμό τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2 ου και στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου.Επίσης την ίδια ημέρα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια από τιςπιο δραστήριες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,Λέοντες, Τοξότες), ενώ από την άλλη πλευρά, θα ξεκινήσει μια ιδιαίτερα πιεστική και μεπολλές υποχρεώσεις περίοδος για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ΜεταβλητούΣταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Το Σάββατο 25/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότημε τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών, να συγκρουστούν, στηνπροσπάθεια τους να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμακάποιες σχέσεις να οδηγηθούν σε αδιέξοδο.

Ενώ την Κυριακή 26/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδουπου θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανόν να παρασύρει σε απρόβλεπτεςαντιδράσεις, ακόμα και εξαιτίας μιας ασήμαντης αφορμής, τους εκπροσώπους τουΣταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στατέλη του 2 ου και στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου.Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, πετυχημένος δεν είναι μόνο αυτός που με επιμονή,σκληρή δουλειά και αυτοέλεγχο πετυχαίνει τους στόχους, αλλά και αυτός που ξέρει πότεπρέπει να κάνει τις αναγκαίες υποχωρήσεις.Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Τοξότες!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό