20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ενδιαφέρουσα, έντονη, ανατρεπτική αλλά και άκρως δημιουργική θα είναι αυτή ηεβδομάδα για όλους μας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα τηςεβδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού, έχεις ως άμεσο στόχο να μας βγάλει από τη ζώνη τηςασφάλειας και να μας οδηγήσει σε νέα, τολμηρά και άκρως ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα, ταοποία δεν θα γίνουν για όλους με τον πιο ήρεμο τρόπο. Πρωταγωνιστής της εβδομάδας θαείναι ο Ουρανός, ο οποίος, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει με την ΝέαΣελήνη, θα βάλει την σφραγίδα του στις ριζικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Από ταμέσα της εβδομάδας η διάθεση μας θα αλλάξει, καθώς η συνάντηση του Ερμή σε όψηεξάγωνου με την Αφροδίτη θα αναζωπυρώσει το φλερτ στην ζωή μας. Το πιο σημαντικό γιαεμάς σημαντικό να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, και να ακούσουμε την φωνή τηςδιαίσθησης μας, καθώς οι διαδοχικές συναντήσεις του Ήλιου και του Άρη με τον ανάδρομοΠοσειδώνα, μας προετοιμάζουν για σημαντικές αποκαλύψεις, αλλά και λύσεις που θα μαςδοθούν από εκεί που δεν το περιμένουμε. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, θα πρέπει ναβρούμε δημιουργικούς τρόπους, για να διοχετεύσουμε την περίσσεια της ενέργειας μαςεξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη . Ιδιαίτερα δημιουργικήθα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).Ευχάριστες γνωριμίες θα φέρει αυτή η εβδομάδα τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότεςόσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο γιατους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους),όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες,Ιχθύς). Ενώ, σε ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα, στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις,τα οποία δεν θα είναι αναίμακτα, θα οδηγηθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Η Κυριακή 12/11 μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέρα υπερβολών, και αυτό γιατί, η παρουσίατης Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τονανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε υπερβολές (υλικές καιδιατροφικές) τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1 ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 13/11 θα την χαρακτηρίσουν οι ανατροπές, καθώς η όψη αντίθεσης που θασχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο τουΤαύρου, θα δημιουργήσει ένα ντόμινο ξαφνικών εξελίξεων στη ζωή των εκπροσώπων τουΣταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στιςαρχές του 3 ου δεκαημέρου. Πάνω σε αυτό το ανατρεπτικό σκηνικό, θα πραγματοποιηθείλίγες ώρες αργότερα, η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού. Μία Νέα Σελήνη πουθα αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες, τωνεκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)που έχουνγεννηθεί στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου, και θα αναγκάσει, αρκετούς από αυτούς, όχι μετον πιο εύκολο τρόπο, σε νέα ξεκινήματα, για τα οποία σε βάθος χρόνου δεν θαμετανιώσουν.

Την Τρίτη 14/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θασχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς, καυστικούς καιαπόμακρους, τόσο στο χώρο της δουλειάς τους όσο και με τους δικούς τους ανθρώπους,τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 15/11 είναι μια ημέρα έντονης εξωστρέφειας, καθώς η όψη εξάγωνου που θασχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σεκοινωνικό επίπεδο, θα μας βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις επικοινωνιακές καιεκφραστικές τους ικανότητες, τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Ζυγοί και οι Κριοί,που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1 ου δεκαημέρου. Παράλληλα όμως, θα τουςβοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, στα αγαπημένατους πρόσωπα και στους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν, και να βγουν νικητές στοπαιχνίδι του φλερτ.

Την Πέμπτη 16/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνουπου θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα δυσκολέψει τις σχέσειςτων εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) πουέχουν γεννηθεί στα τέλη του 1 ου δεκαημέρου, καθώς μια λάθος λέξη του συντρόφου τουςμπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις κρυμμένες τους ανασφάλειες.

Την Παρασκευή 17/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο τουΣκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, από την μια πλευρά θα βοηθήσει ταζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3 ουδεκαημέρου, να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους. Ενώ από την άλληπλευρά, θα τους βοηθήσει να απελευθερωθούν και να εκφράσουν στο ταίρι τους τιςερωτικές τους φαντασιώσεις. Λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει οΉλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θαενισχύσει την δημιουργικότητα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) πουέχουν γεννηθεί στα μέσα του 3 ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα, με οδηγό την διαίσθησητους, θα τους βοηθήσει να βρουν τις καλύτερες λύσεις στα ζητήματα που τουςαπασχολούν, έστω και με πιο ανορθόδοξο τρόπο.

Το Σάββατο 18/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη στο ζώδιο τουΣκορπιού, θα γεμίσει με ενέργεια, και θα ενισχύσει τον δυναμισμό, ενώ παράλληλα μπορείνα προκαλέσει υπερδιέγερση, η οποία θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις , τουςεκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουνγεννηθεί στα μέσα του 3 ου δεκαημέρου. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό, εάν δεν θέλουν ναέρθουν σε δύσκολη θέση, να βρουν τρόπους για να διοχετεύσουν την περίσσεια τηςενέργειας τους, μέσω της άσκησης ή άλλων εργασιών.Ενώ την Κυριακή 19/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψητετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναιπιθανό να παρασύρει σε σπατάλες οικονομικές και συναισθηματικές, αλλά και σεδιατροφικές ατασθαλίες, τους Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1 ου δεκαημέρου.Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι , οι ανατροπές στην ζωή μας δεν πρέπει να μαςφοβίζουν, καθώς τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι η αφορμή για να βγάλουμε στηνεπιφάνεια την πιο δημιουργική μας πλευρά και να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας. Το πιοσημαντικό όμως, είναι να μην φοβόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, γιατίμόνον έτσι θα έχουμε δίπλα μας αυτούς που θέλουμε στην ζωή μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό