21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το πιο… τρελό αυτογκόλ της χρονιάς συνέβη στην Χιλή

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν υπάρχει το αυτογκόλ που σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Β’ κατηγορία της Χιλής. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, η τύχη παίζει το βασικότερο ρόλο. Τι και αν κυριαρχείς προς τον αντίπαλό σου, αν δεν σε… θέλει μπορεί να πάθεις το μοιραίο ανά πάσα στιγμή.

Αρκετές φορές έχουμε παρακολουθήσει, αυτογκόλ που μπορεί να ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας, με την μπάλα να κάνει… ότι θέλει για να καταλήξει στα δίχτυα. Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Β’ κατηγορία της Χιλής όμως είδαμε πραγματικά το αυτογκόλ, της χρονιάς, για να μην πούμε και του αιώνα! Με την στρογγυλή «θεά» να βρίσκεται στα δίχτυα μετά από μια απίστευτη φάση που εξελίχθηκε σε ένα πραγματικά «τρελό» αυτογκόλ.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος της υπόθεσης έμελλε να ήταν ο Ντανιέλ Βισένσιο. Ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου από την Β’ κατηγορία της Χιλής σκόραρε εντυπωσιακά μόνο που η μπάλα κατέληξε σε λάθος δίχτυα. Η Σαν Μάρκος αντιμετώπιζε την Ουνιβερσιδάδ ντε Κονσεψιόν, και σε μια φάση διαρκείας, ο προαναφερθέντας ποδοσφαιριστής της Σαν Μάρκος, στη προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα για να μην φτάσει στα δίχτυα, την έστειλε με δύναμη τόσο ψηλά που εκείνη χάθηκε από το πλάνο κυριολεκτικά. 

Και ενώ οι ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν να κατευθύνονται προς το μέρος του κόρνερ, η μπάλα άλλαξε δραματικά πορεία με αποτέλεσμα να βρει δίχτυα και να σημειωθεί ένα απίστευτο αυτογκόλ! Όπως είναι λογικό το σχετικό βίντεο έχει γίνει viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό