16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Το πιο σημαντικό είναι πως φεύγεις. Όχι πως πας κάπου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είπε με αφορμή το «διαζύγιο» Βίκυς Καγιά – Star

Η παρέα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό μας» ασχολήθηκε σήμερα με το τέλος της συνεργασίας της Βίκυς Καγιά με το Star.

H Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πριν από μία ημέρα ότι η συνεργασία της με το κανάλι της Κηφισιάς δεν θα συνεχιστεί και ότι το «Shopping Star», η καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία «αναζητά» παρουσιάστρια.

Η δήλωση της Βίκυς Καγιά στις κάμερες αιφνιδίασε την τηλεοπτική πιάτσα. Όχι λόγω του «διαζυγίου» με το κανάλι -ήταν άλλωστε γνωστό ότι υπήρχαν «αγκάθια» στη σχέση τους- όσο για το γεγονός ότι ανακοίνωσε την αποχώρησή της μονομερώς, χωρίς να περιμένει την λήξη του συμβολαίου τους στις 30 Ιουνίου. Η ενέργειά της αυτή λέγεται ότι προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο Star τα στελέχη του οποίου κράτησαν απολύτως διακριτική στάση όσο διαρκούσαν οι διαπραγματεύσεις.

Στο σημείο αυτό η Φαίη Σκορδά θέλησε να προσθέσει το δικό της σχόλιο – μήνυμα προς την τηλεοπτική πιάτσα. «Το πιο σημαντικό είναι πως φεύγεις. Όχι πως πας κάπου. Δείχνει πολλά και για τις δύο πλευρές. Όχι μόνο για τους παρουσιαστές αλλά και για τα κανάλια.

Εγώ δεν θα ξεχάσω ότι, παρότι έφυγα από τον ΑΝΤ1, έβγαλαν ένα πολύ ωραίο Δελτίο Τύπου. Το κρατάω στην καρδιά και ακόμα γι’ αυτό, που δεν είναι τίποτα, ένα χαρτί είναι με πέντε λέξεις, το εκτιμώ πολύ. Κι εκτιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους εκεί γιατί μου φέρθηκαν σωστά, με αξιοπρέπεια. Αυτό τιμάει τα δέκα χρόνια συνεργασίας» είπε η παρουσιάστρια, η οποία αποχώρησε πέρυσι, στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, από τον ΑΝΤ1 χωρίς, κατά δήλωσή της, να έχει καταλήξει σε συμφωνία με άλλο κανάλι.

Η Φαίη Σκορδά τότε είχε κρατήσει ερμητικά κλειστό το στόμα της, παρά τις φήμες που οργίαζαν για διαφωνίες στους κόλπους του ΑΝΤ1, υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν και μυστικά ραντεβού με Star και ΣΚΑΪ.

Μόνο στο φινάλε της εκπομπής, όταν αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της, η Φαίη επιβεβαίωσε τις φήμες ότι δεν θα επιστρέψει στο «Πρωινό» για τη σεζόν 2022-2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό