24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το περίεργο συμβόλαιο του Έντρικ με τη σύντροφό του και το υποχρεωτικό σε αγαπώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έντρικ αποτελεί το next big-thing της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει δαπανήσει 37.5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 17χρονο από την Παλμέιρας. Ο Βραζιλιάνος σταρ θα έχει το δικαίωμα να ενταχθεί στους Μαδριλένους από το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έχει συμπληρώσει 18 έτη ζωής.

Ο επιθετικός της Παλμέιρας έχει ήδη τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, χάρις στα υπέροχα γκολ που πέτυχε απέναντι σε Αγγλία και Ισπανία με την Εθνική Βραζιλίας τον Μάρτιο, σε «Γουέμπλεϊ» και «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αντίστοιχα. Ωστόσο, το μεγάλο ταλέντο της «Βασίλισσας» έχει ελκύσει την προσοχή και για την 20χρονη σύντροφό του, την Γκαμπριέλ Μιράντα, η οποία του «ρίχνει» 3 χρόνια!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Έντρικ σε συνέντευξή του, εκείνος, παρά το γεγονός πως έχουν σχέση τους τελευταίους 6 μήνες, έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί της το οποίο εμπεριέχει κάποιους περίεργους όρους. Μερικοί από αυτούς είναι ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να έχει καυγαδάκια σε δημόσιο χώρο, ότι πρέπει να λένε υποχρεωτικά ο ένας στον άλλο «σ’ αγαπώ» ανεξαρτήτως των συνθηκών, ενώ απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή εθισμού ή δραστικές αλλαγές στη συμπεριφορά.

Οποιαδήποτε παράβαση στα προαναφερθέντα θα οδηγήσει σε μηνιαία πρόστιμα! «Δεν θέλω να καταναλώνω αλκοόλ, γιατί δυστυχώς, με τα πράγματα που έχω βιώσει στην οικογένειά μου, γνωρίζω πως το αλκοόλ δεν είναι για εμένα. Οι γονείς μου με ελέγχουν αν ξοδέψω πολλά λεφτά, ειδικά σε βιντεοπαιχνίδια», τόνισε ο Έντρικ.

Άμπελ Φερέιρα, πρώην προπονητής ΠΑΟΚ: «Αν θες να φτάσεις ψηλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στα σημαντικά πράγματα»

Το συμβόλαιο αυτό μπορεί να βοηθήσει τον μελλοντικό παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, ώστε να διατηρήσει τις ισορροπίες με την εντυπωσιακή 20χρονη σύντροφό του, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αρέσει σε όλους. Ένας από αυτούς που εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Άμπελ Φερέιρα.

«Ελπίζω ότι ο Έντρικ θα παραμείνει συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και δεν θα αποπροσανατολιστεί από άλλα πράγματα», είπε ο Φερέιρα μετά την ήττα της ομάδας του από την Ιντερνασιονάλ την περασμένη εβδομάδα. «Αν θες να φτάσεις ψηλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στα σημαντικά πράγματα», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό