23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το παρασκήνιο της αποκάλυψης για τον καρκίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Εν μέσω μίας «πλημμύρας» φημών, σεναρίων φαντασίας και εξωφρενικών θεωριών, η Κέιτ Μίντλετον, αποφάσισε να αποκαλύψει ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε μια κατάθεση ψυχής που συγκλόνισε τον πλανήτη. Την ίδια ώρα στενός της φίλος, μίλησε για το παρασκήνιο αυτής της δήλωσης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι η ομιλία γράφτηκε από την ίδια λέξη προς λέξη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε τη συγκινητική ανακοίνωση, που καταγράφηκε την Τετάρτη στο Γουίνδσορ, το βράδυ της Παρασκευής (24/3) και ένας φίλος αποκάλυψε τη σκέψη της πίσω από την ομιλία της προς τον βρετανικό λαό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στους Sunday Times, η Κέιτ Μίντλετον έγραψε ολόκληρη την ομιλία της για τη μάχη με τον καρκίνο «μόνη της και πολύ γρήγορα», καθώς ήθελε να «δώσει τέλος στα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της».

Kate wrote her entire cancer battle speech ‘by herself, very quickly’: Princess of Wales wanted to ‘quell further gossip and health speculation’ and felt it was her duty to open up and reassure the publicvia https://t.co/Vhjvc4nlA3 https://t.co/ea4ksMMx3G

— Vera Williams (@VeraWil45644411) March 24, 2024

Χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στους Sunday Times: «Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό την είχε αναστατώσει.

Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα δικά της, έγραψε κάθε λέξη των όσων είπε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Σύμφωνα με τη Daily Mail ένας βασικός λόγος για την ανακοίνωση-σοκ ήταν ότι η πριγκίπισσα αισθάνθηκε ότι είχε καθήκον να σκορπίσει ελπίδα σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις. Μάλιστα αποφάσισε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας της μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος αντί για μια «τρανταχτή» και κοινότυπη γραπτή δήλωση, καθώς όπως αναφέρει το σχετικά άρθρο θεώρησε πως αυτός ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος για να μεταδώσει τα νέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό