24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Το παιδί λέει ότι η μάνα μας δεν φταίει» λέει η αδερφή της 12χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 19 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τη φρίκη του Κολωνού, με το 12χρονο κορίτσι, οπότε και αναμένεται να συνεχιστούν οι αγορεύσεις συνηγόρων ως το τέλος Μαρτίου, και στη συνέχεια να υπάρξει απόφαση.

Η μεγαλύτερη από όλα τα αδέλφια της 12χρονης εξέφρασε την απογοήτευσή της, γιατί -όπως υποστηρίζει- οι εισαγγελικές Αρχές δεν πίστεψαν τα όσα έχει καταθέσει το ανήλικο κορίτσι για την μη εμπλοκή της μητέρας της στην πρωτοφανή υπόθεση κακοποίησης, σεξουαλικής και οικονομικής εκμετάλλευσης ενός παιδιού.

Συγκεκριμένα, η αδελφή της 12χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Ολόκληρες καταθέσεις της μικρής από τον εισαγγελέα και είναι στην άκρη. Εκεί το παιδί λέει ξεκάθαρα ότι η μάνα μας δεν φταίει σε κάτι. Τι πας και κάνεις μια πορεία, τι πας και φωνάζεις απέξω; Ο νόμος δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εγώ το μόνο πράγμα που θέλω αυτή την στιγμή, δεν είναι ούτε παιδοψυχολόγους ούτε βοήθειες ούτε τίποτα. Θέλω να βγει η μάνα μου (σ.σ.: εννοεί από την φυλακή)».

Συνεχίζοντας υποστηρίζει πως «όταν τα μικρά ζούνε τη μάνα τους και μπορούνε ξανά να είναι μαζί, δεν χρειάζονται παιδοψυχολόγους». «Η μικρή σίγουρα χρειάζεται παιδοψυχολόγο, δυστυχώς, γιατί πέρασε μαρτύρια. Αλλά δεν μπορεί να την πηγαίνεις σε παιδοψυχολόγο, από την στιγμή που η μικρή ξέρει ότι η μάνα της είναι μέσα εξαιτίας της», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό