16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το οικοσύστημα της Samsung Galaxy λειτουργεί με απλότητα και ευκολία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόδοση μιας συσκευής δεν στηρίζεται μόνο στα τεχνικά της χαρακτηριστικά ή την υποστήριξη που λαμβάνει. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι και ο τρόπος με τον οποίο συνεργάζεται με άλλες συσκευές, δημιουργώντας ένα ομαλά λειτουργούν οικοσύστημα που ενισχύει την τελική εμπειρία του χρήστη.

Η Samsung παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5, τα οποία, σε συνδυασμό με τα Galaxy Watch6 / Watch6 Classic και τα Galaxy Tab S9, προσφέρουν μια αρμονικά δομημένη ψηφιακή εμπειρία, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Το να συνδέεις τις wearable συσκευές σου με τη συσκευή σου γίνεται πλέον αυτοματοποιημένο και γρήγορο, εξαλείφοντας περιττές κινήσεις. Τονίζεται ότι το βασικό στόχο της Samsung είναι να κάνει τις συσκευές να λειτουργούν seamless, απλοποιώντας τη διαδικασία εναλλαγής μεταξύ τους.

Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold5

Η πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων Galaxy smartphones είναι εδώ και είναι τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5. Ο νέος μηχανισμός αναδίπλωσης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για κάθε χρήστη μέσω του κομψού και συμπαγή σχεδιασμού, των επιλογών προσαρμογής και των ισχυρών επιδόσεων. Ο νέος μεντεσές, Flex Hinge, καθιστά δυνατή την εμπειρία της αναδίπλωσης, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό.

Η κύρια οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα στρώμα διασποράς κραδασμών και μια επανασχεδιασμένη πλάτη που σταθεροποιεί την οθόνη ακόμα περισσότερο . Μαζί με την υποστήριξη IPX8, τα πλαίσια Armor Aluminum και το Corning Gorilla Glass Victus2 τόσο στο Flex Window όσο και στο πίσω κάλυμμα, τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 παρέχουν προστασία, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το Flex Hinge. Αυτή η νέα ενσωματωμένη μονάδα μεντεσέδων διαθέτει δομή διπλής ράγας, διαχέοντας τις εξωτερικές κρούσεις.

Το νέο Flex Window, που είναι πλέον 3,78 φορές μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υφιστάμενων και νέων δυνατοτήτων. Παρέχει περισσότερες επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων ενημερωτικών και γραφικών ρολογιών που μπορούν να ταιριάζουν με την οθόνη της σειράς Galaxy Watch6 του χρήστη, καθώς και κομψά πλαίσια. Επιπλέον, η νέα θήκη Flipsuit του Galaxy Z Flip5 παρέχει προστασία της συσκευής με μια κάρτα NFC που μπορεί να αλλάξει, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδυάσουν το σχεδιασμό της οθόνης Flex Window και το σχεδιασμό της θήκης τους για ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση.

Το Galaxy Z Fold συνεισφέρει στη μεταμόρφωση της καθημερινής παραγωγικότητας των χρηστών μέσω της μεγάλης οθόνης του, ενώ έχει εξελιχθεί από το Multi Window και το App Continuity παρέχοντας πλέον ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, όπως η γραμμή εργασιών , το drag and drop και η βελτιστοποίηση των εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών. Το S Pen Fold Edition που εισήχθη στην τρίτη γενιά Fold το 2021, έχει τελειοποιηθεί, προκειμένου να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία γραφής στο Galaxy Z Fold5. Όλες αυτές οι λειτουργίες και τα εργαλεία συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν στον χρήστη σημαντικές δυνατότητες παραγωγικότητας σε μια μεγάλη οθόνη και να του επιτρέπουν ταυτόχρονα να ολοκληρώνει σημαντικές εργασίες από όπου κι αν βρίσκεται.

Samsung Galaxy Tab S9

Η νέα σειρά Galaxy Tab S9 επαναπροσδιορίζει το τοπίο των tablets της Samsung για καθηλωτική θέαση και δημιουργική ελευθερία. Και στα τρία μοντέλα, Galaxy Tab S9, S9+ και S9 Ultra, οι Dynamic AMOLED 2X οθόνες εξασφαλίζουν επικές εμπειρίες θέασης και ψυχαγωγίας με την ισχύ του Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Το ενσωματωμένο και πιστοποιημένο με IP68 S Pen βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν τις ιδέες τους «στο χαρτί».

Είτε ο χρήστης παίζει, είτε βλέπει βίντεο, η Dynamic AMOLED 2X οθόνη 14,6 ιντσών του Galaxy Tab S9 Ultra προσφέρει μια εμπειρία ψυχαγωγίας που δεν είναι μόνο καθηλωτική, αλλά και φορητή. Το HDR10+ της σειράς Galaxy Tab S9 εξασφαλίζει τη βελτιστοποίηση των τόνων σε κάθε σκηνή και καρέ, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και φωτεινότητας. Ο

Η σειρά Galaxy Tab S9 είναι πιο αποδοτική από άποψη θερμότητας σειρά Galaxy Tab που έχει υπάρξει, αφού διαθέτει έναν εσωτερικό θάλαμο ατμών ειδικά σχεδιασμένο για απαιτήσεις υψηλής έντασης της συσκευής. Η νέα αμφίδρομη απαγωγή θερμότητας συμβάλλει στη διατήρηση της καλύτερης απόδοσης για μεγαλύτερη χρονική περίοδο χρήσης.

Προσφέροντας μια εμπειρία παρόμοια με αυτή του στυλό πάνω σε χαρτί, η σειρά Galaxy Tab S9 και το S Pen είναι πλέον και τα δύο πιστοποιημένα με IP68 για αντοχή στο γλυκό νερό και τη σκόνη. Έτσι, ανοίγονται νέες δυνατότητες για το πού μπορεί να βρίσκονται οι χρήστες όσο αποτυπώνουν τις ιδέες τους.

Με την ξεχωριστή εμπειρία συσκευής που προσφέρει, η σειρά Galaxy Tab S9 ενσωματώνεται άψογα στο οικοσύστημα Galaxy. Η χρήση των δημιουργικών εργαλείων είναι απλή, ειδικά όταν τα tablet Galaxy Tab S9 είναι συνδεδεμένα με άλλες συσκευές. Το Multi-Control κάνει την αντιγραφή, την επικόλληση ή τη μεταφορά κειμένου και εικόνας απευθείας από το tablet στο Galaxy smartphone απρόσκοπτη, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το smartphone τους με ένα touchpad Galaxy Tab S9.

Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic

Τα νέα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν τους χρήστες που επιθυμούν να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες μέρα και νύχτα . Η σειρά Galaxy Watch6 παρέχει ολιστικές προτάσεις ευεξίας, αλλά και ισχυρές επιδόσεις.

Βασισμένη στις λειτουργίες ύπνου και ευεξίας, η σειρά Galaxy Watch6 προσφέρει λεπτομερή ανάλυση των παραγόντων Sleep Score – τον συνολικό χρόνο ύπνου, τον κύκλο του, τον χρόνο αφύπνισης, καθώς και τη σωματική και πνευματική αποκατάσταση – για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν την ποιότητα του ύπνου τους κάθε βράδυ.

Οι λειτουργίες fitness γίνονται πιο εξατομικευμένες για να παρακινούν τους χρήστες σε μόνιμη βάση. Η νέα λειτουργία Personalized Heart Rate Zone αναλύει τις ατομικές φυσικές ικανότητες και ορίζει πέντε βέλτιστα επίπεδα έντασης για το τρέξιμο, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να θέσουν τους δικούς τους στόχους, βάσει των δυνατοτήτων τους – από την καύση λίπους μέχρι και τις υψηλής έντασης προπονήσεις.

Η λειτουργία Fall Detection μπορεί να ανιχνεύσει μία πτώση, είτε αυτή συμβαίνει κατά τη διάρκεια της άσκησης, είτε όταν ο χρήστης στέκεται ακίνητος, είτε ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου αν ο χρήστης πέσει από το κρεβάτι του.

Η σειρά Galaxy Watch6 διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία και μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας, υποστηρίζοντας τη μεγαλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό