17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το ξενοδοχείο με τη μαγική θέα που θα μείνουν βουλευτές

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαγική θέα, ανοιξιάτικος καιρός. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φθάνουν σήμερα στις Σπέτσες για το διήμερο των εργασιών που έχει σχεδιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στόχος ο κοινοβουλευτικός προγραμματισμός του κόμματος για το επόμενο διάστημα αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των βουλευτών μετά από μία μακρά, έντονη και επίπονη πολιτική περίοδο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Οι προετοιμασίες στο μαγευτικό νησί του Αργοσαρωνικού είναι πυρετώδεις καθώς τα περισσότερα ξενοδοχεία και οι ταβέρνες αυτή την περίοδο ήταν κλειστές και άνοιξαν ειδικά για την επίσκεψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Hotel Roumani

Ένα από αυτά τα ξενοδοχεία, επάνω στο λιμάνι της Ντάπιας, όπως μετέδωσε το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1, άνοιξε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι την τελευταία στιγμή γίνονταν προετοιμασίες στα απλά δωμάτια αλλά και στις σουίτες.  

Το κόστος διαμονής, όπως έχει ήδη δηλώσει ο πρόεδρος των ξενοδόχων Σπετσών, Χρήστος Ορλώφ, αυτή την περίοδο δεν ξεπερνά τα 70 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Η θέα από τα δωμάτια όμως που θα έχουν «πιάτο» μπροστά τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μαγική

Hotel Roumani

Οι συναντήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν στο σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη στο νησί.

To σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες / Intime

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό